CyanogenMod 14, frälsning för dem som inte kan uppgradera till Nougat

Varje ny version av Android som går på gatorna följer alltid samma process. Google utvecklar en "ren" version av Android bakom stängda dörrar, och när de redan har testat det och är nöjda med resultatet, släpp källkoden . Det är just nu när de olika mobiltillverkarna tar den här koden och anpassar och anpassar den för att fungera med sina terminaler.

Varje smartphone har sina egna hårdvarukomponenter och den behöver sina egna drivrutiner för att fungera korrekt. Det är mer, har varje version av Android sina egna minimikrav, och det är därför inte alla terminaler får uppdateringar av varje ny Android-version som publiceras. Av den anledningen och för att fastän terminalerna uppfyller kraven, tillverkaren ofta inte kompenseras eller inte är intresserad av att investera resurser i en enhet som de har beslutat att sluta stödja. Det är när utvecklargemenskapen spelar in och de publicerar Android anpassade ROM-skivor. Således du får uppdaterade och funktionella Android-versioner på smartphones som redan har glömts bort av tillverkaren.

CyanogenMod 14 med Android Nougat

Cyanogen är en community av utvecklare som alltid har sticker ut för sina rena och effektiva versioner av Android. Cyanogens nya anpassade ROM baserad på Android 7.0 Nougat, CyanogenMod 14 pågår redan enligt rapportering av XDA-utvecklare .

Som många av er redan vet har tillverkare endast bekräftat officiella uppdateringar av Android Nougat i sina senaste eller avancerade terminaler. Det är därför CyanogenMod 14 är så viktigt. Med den här nya versionen kommer alla som har en inte så gammal Android-terminal (inte tänker installera Nougat på din Pleistocene brick) att kunna njuta av Android 7.0.

Kan jag installera CyanogenMod 14 på min smartphone?

Cyanogen har redan publicerat en preliminär lista över enheter som är kompatibla med CyanogenMod 14. Om du vill veta om din telefon eller surfplatta är kompatibel måste du bara ange HÄR och ta en titt.

Men hur tillhandahåller CyanogenMod 14 Android 7.0 på terminaler utan tillräckligt med ström för att stödja det? Helt enkelt innehåller alla de funktioner som enheten stöder och kommer att utesluta de som inte gör det. Till exempel funktioner som Vulkan eller hårdvarukryptering läggs inte till och voila.

Ska jag installera CyanogenMod 14 på min Android-enhet?

Tänk att för att installera CyanogenMod 14 måste du rota telefonen och installera en anpassad återställning. Om du aldrig har rotat din telefon (inte heller är du intresserad) eller om du helt enkelt är nöjd med din version av Android kommer det inte att vara värt det. Men om du är en av de många användarna som har lämnat önskan om Android 7.0, CM14 är som manna från himlen.

Om du vill se lite av CM14, i följande video kan du se hur OnePlus 3 med CyanogenMod 14 installerat:

Vad sägs om CyanogenMod 14? Skulle du vara villig att prova det på din terminal?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found