Hur man tittar på DAZN gratis (lagligt, naturligtvis) - The Happy Android

Den nuvarande marknaden är full av streamingtjänster för att titta på serier och filmer, som Netflix, HBO eller den förestående Disney +. Men om vi vill titta på sporttävlingar online är erbjudandet mycket mer begränsat. Vad händer till exempel om vi vill uppleva McGregors återkomst till UFC live? Lyckligtvis, sedan 2019 har plattformen för DAZN, som är helt tillägnad fans av motorcyklar, fotboll, boxning och sport i allmänhet.

Efter i kölvattnet av andra liknande artiklar som publicerats på bloggen som "Hur får man Netflix gratis" eller "Hur man tittar på HBO Spain gratis", kommer vi i dagens inlägg att granska alla de juridiska knep som vi har för att njuta av MotoGP, Premiere League, Euroleague och UFC, liksom många andra sportevenemang och tävlingar levande och fritt från DAZN.

Trick nr 1: Dra nytta av den kostnadsfria testmånaden

DAZN grundades 2016 även om det inte var förrän i år då det började erbjuda sin livestreamingtjänst och på begäran här i Spanien. Även om det månatliga prenumerationserbjudandet på 4,99 inte längre är tillgängligt (nu är det 9,99 € utan permanent) är det fortfarande billigare än 19,99 USD som tjänsten kostar i USA.

Det som fortfarande är aktivt är den kostnadsfria testmånaden. I princip är det en kampanj som vi bara kan dra nytta av en gång, men ingenting hindrar oss från att använda flera konton för att kedja flera månaders fri tillgång till DAZN. Naturligtvis måste vi vara försiktiga med att inte upprepa kortet eller Paypal-kontot, något som vi kan lösa om vi ber våra bröder, föräldrar eller partner att registrera sig på streamingplattformen.

Trick nr 2: Gratis provsurfing

Ett annat sätt att förlänga din gratis testmånad lite mer är att använda funktionen "Free Trial Surfing" i DoNotPay-appen. Detta verktyg ger dig ett alias och ett virtuellt kreditkort med vilket du kan registrera dig för valfri streamingplattform och sedan automatiskt säga upp prenumerationen så att vi inte debiteras för den andra månaden. Naturligtvis fungerar det för DAZN, men också för andra tjänster som Spotify eller liknande.

Att vara ett sådant saftigt verktyg, som anges i denna BBC-artikel, måste det förtydligas att det är ett helt lagligt verktyg som fungerar med stöd av en mycket viktig bank - som de inte har velat ge namnet på - men allt pekar att om det skulle bli mycket populärt skulle streamingföretag hitta en formel för att stoppa det.

I vilket fall som helst är det för närvarande bara tillgängligt för iOS, även om det redan finns en tidig åtkomst för Android som vi kan registrera oss för från dess officiella webbplats.

Trick nr 3: Delade konton

DAZN finns i en webbversion, har en app för Android och iOS och finns också på konsoler som PS4. Bland de andra funktionerna finner vi att tjänsten sänder i 1080p bildkvalitet och att vi kan ha upp till 5 registrerade enheter. Det mest intressanta är dock det tillåter två samtidiga reproduktioner.

Det betyder att om vi har en familjemedlem eller välgörenhetssjäl som redan betalar för ett abonnemang, kan vi vänligen övertyga dem om att låta oss använda en av de samtidiga reproduktioner för att kunna se DAZN gratis. Om du inte använder de två samtidiga reproduktionerna regelbundet är det mer än troligt att du inte har några problem att dela den med oss.

För att inte bli alltför utnyttjad rekommenderar vi naturligtvis att vi erbjuder dig något i gengäld, till exempel att ge dig tillgång till ett av våra Netflix / Spotify-konton eller ge dig lite choklad då och då.

Slutligen, kom ihåg att som ett alternativ kan vi alltid prova andra strömmande plattformar som har en gratis testmånad, till exempel HBO Spanien eller Prime Video, där vi hittar intressant innehåll relaterat till sport.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found