Teclast F7 Plus, en ultratunn 14-tums bärbar dator med 8 GB RAM och 128 GB SSD

Sanningen är att Teclast släpper ut mycket intressanta bärbara datorer i sin serie Teclast Fx. Tillverkaren överraskade oss redan förra året med Teclast F6 Pro och Teclast F7, två bra exempel på vad som kan uppnås idag om du arbetar mitt i intervallet bra.

För närvarande har F6 Pro priset genom taket, och sanningen är att om vi letar efter en ultratunn bärbar dator med ett minimum av förhållanden, kan utvecklingen av Teclast F7 vara ett mycket mer lönsamt alternativ. Låt oss se vad exakt det nya erbjuder oss Teclast F7 Plus.

Teclast F7 Plus i granskning, en 14-tums bärbar dator med premiumfinish och 128 GB SSD-enhet

Innan du påbörjar granskningen skulle det vara intressant att belysa skillnaderna mellan Teclast F7 och F7 Plus. I grund och botten står vi inför samma bärbara dator, men med en nyare CPU, mer RAM och ett kraftfullare batteri.

Design och display

Teclast F7 Plus monterar en stor skärm av 14 tum med en Full HD-upplösning på 1920x1080p och 2,5D välvda ramar. Det är en ultratunn bärbar dator med en tjocklek på 8 mm och en vikt på 1 500 gram med en aluminiumfinish.

På designnivå har den nya logotypen på baksidan introducerats, som nu tänds när vi slår på den och ger den en ganska fin premium touch. Kort sagt, en bärbar dator med ett elegant och smalt utseende som är väldigt lätt att se.

Kraft och prestanda

Om vi ​​går in i tarmarna på F7 Plus hittar vi en processor Intel Celeron Gemini Lake N4100 på 14nm som når upp till 2,3 GHz i turboläge. Grafiken är en Intel UHD Graphics 600, alla med 8 GB LPDDR4 RAM och en 128 GB intern SSD-lagringsenhet.

Operativsystemet som är förinstallerat är Windows 10 Home (Det är på engelska, men du kan ladda ner ett språkpaket på spanska). Tangentbordet har också en engelsk layout, något som inte borde vara ett problem om vi är vana vid det, även om vi också kan lösa det med de typiska klistermärkena genom att göra en snabb sökning på Amazon. Det är synd, men det är vad dessa typer av enheter som är inriktade på den internationella marknaden har.

När det gäller prestanda för den bärbara datorn kan vi säga att det är ett steg upp från Teclast F7, med ett chip som förbättrar hastigheten, också tack vare ett RAM-minne och en SSD som ger mer än nödvändig flytbarhet. För att ge oss en bättre uppfattning har vi här en liten jämförelse mellan Intel Celeron N4100 (Teclast F7 Plus) och Intel Celeron N3450 (Teclast F7).

Källa: cpu.userbenchmark.com

Kort sagt, en bärbar dator i mellanklassen med den effekt som anges för kontorsautomationsuppgifter, ser på serier på Internet och lätta redigeringsuppgifter med riktigt bra läs- och skrivtider tack vare SSD-skivan.

Kamera och batteri

Teclast F7 Plus innehåller en liten 2MP främre kamera Y ett 6500mAh batteri. Den ursprungliga F7-modellen hade ett 5000 mAh batteri, vilket motsvarar en 30% ökning av den bärbara datorns autonomi.

Portar och anslutningar

Denna ultratunna bärbara dator innehåller 2 USB 3.0-portar, 1 mini HDMI-utgång, micro SD-kortplats, 3,5 mm hörlursuttag och strömport. Den erbjuder Bluetooth 4.0-anslutning, WiFi 802.11 AC och har 4 inbyggda högtalare.

Pris och tillgänglighet

Teclast F7 Plus är nu tillgänglig och dess officiella pris är 444,69 €, även om vi för närvarande kan få det för 292,05 €, cirka 329,99 dollar att ändra, på GearBest tack vare flash-erbjudandet som är aktivt den här veckan.

Om vi ​​är intresserade av en bärbar dator med liknande egenskaper kan vi också titta på den ursprungliga Teclast F7, som kan erhållas för cirka 319 euro på Amazon i skrivande stund.

Kort sagt, en mer än rekommenderad satsning om vi letar efter en ultratunn bärbar dator för kontorsautomationsuppgifter, navigera och titta på videor flytande på en bra skärm, ett operativsystem som tar väldigt lite att ladda tack vare SSD och en bra mängd RAM för ögonblick lite mer krävande. Batteriet är också förstärkt, men ja, allt detta kommer att vara bra så länge vi tänker på att tangentbordet inte kommer med "ñ" (något som vi kan lösa genom att sätta en klistermärke). Annars en stor och tunn anteckningsbok med bra valuta för pengarna.

GearBest | Köp Teclast F7 Plus

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found