Netflix ger bort 10 serier och filmer gratis i Spanien - The Happy Android

Tack vare den otroliga marknadsandelen som Netflix har i Spanien har företaget alltid hållit sig ganska långt på sidan när det gäller gratis prenumerationer och andra marknadsföringsnickar för att locka nya användare till plattformen.

Även om vissa länder fortfarande har gratisperioder på 7, 14 och till och med 30 dagar med obegränsad tillgång, har denna typ av reklamteknik länge lagts till sidan i Spanien. Något som verkar ha förändrats drastiskt de senaste dagarna till allmänhetens tillfredsställelse, eftersom Netflix sedan denna vecka har börjat erbjuda innehåll helt gratis och öppet, utan behov av registrering eller prenumeration av något slag.

Netflix gratis: 10 serier och filmer som vi nu kan se öppet

Men vilken typ av serier och filmer är det här? Sanningen är att det är förvånande, för om du förväntade dig att se populära eller irrelevanta produktioner, kommer du att ta ett bra verklighetsbad. Här har Netflix lagt allt kött på spottet och satsat tungt på några av dess största flaggskepp som serien Stranger Things, Elite och filmer som Bird Box (Blint).

Totalt sett är detta de tio delar av innehållet som företaget har gjort tillgängligt för allmänheten i det fria:

  • Konstigare saker
  • Kriminella till sjöss
  • Elit
  • Boss baby
  • Blint
  • Det är så de ser oss
  • Kärleken är blind
  • De två påvarna
  • Vår planet
  • Nåd och frankie

Obs! För seriens fall ingår endast det första kapitlet. öga!

För att få åtkomst måste vi bara öppna webbläsaren och gå in //www.netflix.com/es/watch-free. Det är så enkelt och direkt. Tanken är att dessa gratis serier och filmer roterar och därmed hittar oss med titlar som kommer ut och nya som kommer in i listan från en vecka till en annan.

Allt detta innehåll är tillgängligt både från datorn och från Android-telefoner, även om iPhone inte verkar vara kompatibelt med den här nya funktionen.

Den 30-dagars kostnadsfria provperioden är tillbaka på Netflix Spanien

Det här är Netflix-välkomstsidan som vi kan hitta just nu. Gratis prövningar är tillbaka!

Men det här är inte allt, eftersom Netflix också du har återställt dina kostnadsfria provperioder. Det verkar som om företaget testar med olika erbjudanden och erbjuder i vissa fall 7 dagar gratis, 14 dagar gratis, den första månaden för 0,99 euro eller till och med 30 dagars gratis prenumeration. Till exempel gick vi precis in i morse och vi ser att vi för tillfället kan prenumerera och få en hel månad gratis provperiod.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found