MECOOL M8S PRO L i recension: 4K TV Box med HDR 10 och 3 GB RAM

TV-lådan som vi ska prata om idag är den perfekta enheten för dem som letar efter en ”TV-låda” som presterar över genomsnittet, utan att lämna en miljonär på vägen. De MECOOL M8S PRO L Det är ett nästa generations alternativ med allt vi kan be om från en kvalitets Android TV Box.

Analys av MECOOL M8S PRO L: en intressant premium TV-låda med stöd för 4K

MECOOL M85 PRO L har flera egenskaper som indikerar att vi står inför en aktuell enhet med hårdvara som uppfyller alla de behov som vi kan hitta under 2017. Stöder 4K högupplösta upplösningar, bär den bästa processorn i TV-lådor på denna sida av den asiatiska kontinenten och den senaste versionen av Android 7.1.

I dagens granskning tittar vi på MECOOL M8S PRO L, en balanserad sista generationens Android TV Box med ett pris som vi nästan kan beteckna som "perfekt" för en enhet av denna typ.

Design och presentation

M8S PRO L har en original och elegant design med ett präglat hölje som ger den en distinkt touch som är ganska attraktiv för en TV-låda. Den har en kompakt storlek på 10,2 × 10,2 × 2,1 cm och flera typer av portar, bland vilka vi hittar en HDMI-utgång, SD-kortplats, 2 USB 2.0-portar Y Nätverksuttag.

Tekniska specifikationer

När det gäller det fullständiga tekniska specifikationsschemat för M8S PRO L hittar vi följande detaljerade funktioner:

 • Amlogic S912 64-bitars Octa-core ARM Cortex-A53 CPU som körs med 1,5 GHz.
 • ARM Mali-T820MP3 GPU GPU upp till 750MHz (DVFS).
 • 3 GB DDR3 RAM.
 • 32 GB internt lagringsutrymme som kan utökas med kort.
 • Android 7.1 operativsystem.
 • HDR 10 och HLG HDR.
 • HDTV-utgång: 4K * 2K.
 • Miracast och Airplay stöd.
 • Videodekoder: H.265, VP9 Profile 2, H.264, AVS +.
 • 2.4G / 5G dubbelband WiFi.
 • Ethernet LAN: 10M / 100M RGMII.
 • Bluetooth 4.1 + HS.
 • Inkluderar fjärrkontroll.

Vad kan jag göra med en MECOOL M8S PRO L?

Om du aldrig har provat en TV Box ser du omedelbart att dess möjligheter är uppriktigt breda. I grund och botten är det ett multimediecenter med ett Android-operativsystem, vilket innebär att vi förutom att kunna spela multimediainnehåll från olika källor (USB, extern hårddisk, SD, DLNA, Miracast) också kan installera appar.

Detta öppnar dörren för applikationer som KODI, Netflix, Youtube eller någon annan streamingplattform eller onlineinnehåll som har sin motsvarande app för Android.

För fler veterananvändare är M8S PRO L en TV Box som klär sig den bästa Amlogic-processorn, den 8-kärniga Amlogic S912. Det erbjuder också en bra del av RAM-minnet (3 GB) så att reproduktionen av innehåll, förutom navigering och exekvering av applikationer, verkar flytande som få andra.

Allt detta utan att överväga tillägget av att ha en enhet som kan spela upp 4K och i HDR 10. Kvalitetssäkrade bilder och videor.

Pris och tillgänglighet

MECOOL M8S PRO L är en TV-låda med hög medelklass och är för närvarande tillgänglig på TomTop till ett pris av 52,07 euro, 61,99 dollar att ändra.

Utan tvekan är vi tidigare den perfekta enheten för dem som letar efter en TV-box av högre kvalitet, utan att falla i produkter som överskrider den psykologiska barriären på 100 euro. I själva verket förblir detta halvvägs till den siffran och presenterar hårdvara med mer än tillfredsställande rotting för rimligt krävande användare.

TomTop | Köp MECOOL M85 PRO L

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found