Få gratis internetåtkomst med WiFi Master Key - The Happy Android

Vad skulle det vara kul att ha gratis internet utan att spendera en enda mega av vår dataförbindelse? Det är vad applikationen letar efter WiFi-huvudnyckel, en app för Android som erbjuder miljontals gratis åtkomstpunkter för användare av denna mycket intressanta applikation för Android.

400 miljoner gratis WiFi-hotspots

Allt detta låter bra, men hur får WiFi-huvudnyckeln alla de gratis anslutningarna? Nyckeln är att dela. Alla som har WMK-appen installerad kan säkert dela sin trådlösa anslutning, vilket gör att alla andra användare som har programmet installerat kan ansluta till ditt nätverk.

På detta sätt och med hänsyn till att applikationen har mer än 800 miljoner användare kan vi hitta mer än 400 miljoner gratis åtkomstpunkter spridda över planeten.

Hur man ansluter till ett delat WiFi-nätverk med WiFi Master Key

Anslutningsprocessen är väldigt enkel: vi öppnar appen och låter systemet skanna de närmaste nätverken. Alla WiFi-nätverk som har den blå nyckelikonen De är gratis åtkomstpunkter som vi kan ansluta öppet utan att behöva någon typ av lösenord.

Jag har testat WMK och sanningen är att för en stad som inte är så stor som min (60 000 invånare) har den ett stort antal gratis åtkomstpunkter och många andra som kan delas (se bilden nedan).

Dela vår egen trådlösa anslutning

Den här appen skulle inte göra mycket bra om människor inte delar sitt eget nätverk. Sanningen är att de flesta öppna anslutningar erbjuds av hotell, restauranger, barer och anläggningar, men vi som enskilda användare kan också dela vår egen anslutning.

För att göra detta måste vi helt enkelt klicka på knappen "Mer”Ligger längst ner i gränssnittet och väljer“Dela med sig”. Vi lägger till åtkomstlösenordet och klickar på "Dela med sig" en gång till.

Anslutningen går via WiFi-huvudnyckelfiltret, skyddar och bibehåller säkerheten och integriteten i vårt WiFi-nätverk, så att resten av appanvändarna kan ansluta till det. Naturligtvis kan vi alltid sluta dela vårt nätverk genom att klicka på "Mer -> Avbryt delning”.

Kontrollera säkerhet, hastighet och styrka för anslutningen

WiFi Master Key gör det också möjligt att utföra några tester på WiFi som vi är anslutna till. Från knappen “Att få reda på”Vi kan göra tre typer av kontroller:

  • Säkra”: Kontrollerar säkerheten för det trådlösa nätverket.
  • Testfart”: Utför ett hastighetstest.
  • Kontrollera signalen”: Kontrollera styrkan på WiFi-signalen.
Registrera QR-kod WiFi Master - av wifi.com Utvecklare: LINKSURE NETWORK HOLDING PTE. BEGRÄNSAT pris: Tillkännages

WiFi-huvudnyckel, en mycket komplett applikation som tjänar till att öka vårt nätverk av gratis åtkomstpunkter och spara några megabyte av vår datahastighet, med ett enkelt och lättanvänt gränssnitt. Mer än 50 miljoner Android-användare intygar detta.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found