Topp 10 fotoredigerare för Android - The Happy Android

Under åren och förbättringar av kamerorna inbyggda i Android-smartphones och surfplattor, foto- och bildredigerare har blivit oumbärliga verktyg. Numera är det till och med konstigt att inte hitta en mobil som inte har en redigerare eller app för att retuschera foton installerade. Vad är din favorit?

De bästa fotoredigerarna för Android

Här går vi redan in i ett fält nästan upp till personligt. Varje användare har sina egna preferenser, och när det gäller bildredigerare är katalogen som erbjuds av Android minst sagt omfattande. Det finns många redaktörer, och ett stort antal av dem är riktigt bra.

Det här är de 10 rekommenderade fotoredigerarna av Happy Android - en server - för Android. Om din favoritapp inte finns på listan, tveka inte att lämna din rekommendation i slutet av inlägget.

Pixlr

Pixlr är en av mina huvudredigerare och jag har alltid den installerad på min mobil. Bra för tillämpa filter och retuschera bilder på ett enkelt sätt.

Den har ett mycket lättanvänt gränssnitt och förutom den typiska ljusstyrkan, färgen, kontrasten och andra justeringar, innehåller den några extra som oskärpa, överexponering, applicering av ramar, effekter, klistermärken och en textfunktion med ett stort urval av teckensnitt och teckensnitt.

Ladda ner QR-kod Pixlr Utvecklare: 123RF Limited Pris: Gratis

Airbrush

AirBrush är appen par excellence för poser och människor som älskar att ta selfies. Bland dess verktyg finns funktionerna till ta bort akne, tandblekning, ljusare ögon, omforma figuren Y olika tweaks.

Bäst av allt är att människor är galen på den här appen och tjänar den totalt 4,8 stjärnor på Google Play. Mer än 10 miljoner nedladdningar intygar detta.

Ladda ner QR-kod AirBrush - PRO Photo Camera Utvecklare: Meitu (Kina) Begränsat pris: Gratis

Adobe fotoredigerare

Adobes fotoredigeringsappar är de mest professionella som vi kan hitta på Android just nu. Adobe Photoshop Express, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop Fix, Adobe Photoshop Sketch Y Adobe Photoshop Mix Det finns 5 applikationer som ett stort hus, var och en i sin egen fasett.

Vi kan göra enkla saker som att ta bort röda ögon och fler saker hardcore hur man redigerar RAW-filer. Vi markerar praktiskt taget gränsen. Nackdelen är att vissa av dess verktyg kräver användning av ett Adobe Creative Cloud-konto. Du kan inte ha allt.

Ladda ner QR-kod Adobe Photoshop Express: foton och collage Utvecklare: Adobe Price: Gratis Ladda ner QR-kod Adobe Photoshop Mix Utvecklare: Adobe Price: Gratis Ladda ner QR-kod Adobe Lightroom - Photo Editor Utvecklare: Adobe Price: Gratis

Prisma

Prisma är en annan av de appar som jag gillar att använda då och då. Det är en bildredigerare vars koncept är det förvandla fotografier till konstverk. Ta ett foto och se hur det blir ett verk av Mondrian, Picasso eller Munch.

Den har en imponerande mängd filter, och nu kan du också skilja bakgrunden till den person som visas i bilden för att tillämpa effekter separat.

Ladda ner QR-kod Prisma Photo Editor Utvecklare: Prisma Labs, Inc. Pris: Gratis

PicsArt fotostudio

PicsArt Photo Studio är en mycket framgångsrik veteranredaktör med över 400 miljoner installationer bakom sig. Den har en bra handfull verktyg: filter, texter, klistermärken, collage och ljusjusteringsverktyg. Mer än 100 redigeringsverktyg totalt.

En av de intressanta detaljerna om PicsArt är det tillåter att skapa GIF, förutom att kunna rita på bilderna och många extra funktioner.

Ladda ner QR-kod PicsArt Photo Editor: Photo & Video Editor Utvecklare: PicsArt Pris: Gratis

Fotoredigerare

Photo Editor är en enkel bildredigerare, men med mycket potential. Det rekommenderades av en vän som tenderar att krydda mycket med fotografisk retuschering och sanningen är att det är riktigt bra.

Låter dig justera nyans, mättnad, kontrast, ljusstyrka, rotera, beskära, oskärpa, gammakorrigering, kontrast och lägga till effekter, bland andra. Bra betyg på Google Play och mer än 10 miljoner nedladdningar.

Ladda ner QR-kod Photo Editor Utvecklare: dev.macgyver Pris: Gratis

Snapsade

Snapseed är en fotoredigerare som Google slutade köpa, och den erbjuder en katalog med mer än intressanta funktioner. Låter dig öppna och retuschera RAW DNG-filer och spara dem icke-destruktivt, förutom att ha en poäng av verktyg och filter. Fläckborttagare, borste, HDR-struktur och perspektiv, bland andra.

Definitivt en av de mest kraftfulla redaktörerna i Android-ekosystemet. Och bäst av allt, det är helt gratis, utan annonser eller något liknande.

Ladda ner QR-kod Snapseed Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Mirror Lab

Namnet på ansökan kunde inte vara mer lämpligt, eftersom vi är inför ett riktigt spegellaboratorium. Med Mirror Lab vi kan ta ett foto och skapa enkla men effektiva reflektionseffekter eller helt snedvrida bilden med kalejdoskopiska bilder.

Det är en mycket kreativ redaktör som vi kan använda lång tid på att testa effekter och modifiera foton och bilder, med alltid slående resultat.

Ladda ner QR-kod Mirror Lab Utvecklare: Ilixa Pris: Gratis

8-bitars fotolabb

8-bitars fotolabb är en enkel fotoredigerare för Android med några av de mest retro och bäst gjorda filtren som vi har sett på länge. Pixel konst i sin renaste form.

Old-school-grafik med mer än 40 olika färgpaletter: GameBoy, GameBoy Advance, NES, TO7 / 70, Amstrad CPC 6128, Apple II, ZX Spectrum, Commodore 16 och 64, VIC 20, CGA, EGA, SAM Coupé, VGA etc .

Ladda ner QR-kod 8Bit Photo Lab, Retro Effects Developer: Ilixa Pris: Gratis

Fotodirektör

Photo Director är appen som anges för de som passerar filtren olympiskt föredrar att göra alla touch-ups för hand.

Det låter dig justera ett stort antal aspekter, till exempel HSL, RGB-kanaler, vitbalans, ljusstyrka, mörker, exponering och kontrast, bland andra. En bildredigerare för dem som letar efter en mer naturlig och handgjord finish på sina bilder.

Ladda ner QR-kod PhotoDirector - Redigera foton och kontohistorier Utvecklare: Cyberlink Corp Pris: Gratis

Och vilken fotoredigerare använder du?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found