De 10 telefonerna med den bästa kameran från 2018 Bestäm "POTATO"!

För bara en vecka sedan anlände min nya Xiaomi Mi A1, och sanningen är att det tar några skrämmande foton. Vanligt vid smartphones med mer normala linser har detta varit en avsevärd förbättring. Vilket fick mig att tänka: varför skriver du inte med mobiltelefonerna med den bästa kameran för tillfället? Bra idé!

Vanligtvis pratar jag alltid om mellantelefoner, så det här är en bra tid att röra vid himlen och ta på oss våra långa tänder. Som ni kan föreställa er här det tunga artilleriet från de bästa tillverkarna på planeten. Så sätt på några bra solglasögon om du inte vill bli bländad av dessa små juveler.

De 10 telefonerna med den bästa kameran från 2018

Det bör klargöras att när vi pratar om mobiltelefoner med en bättre kamera, behöver vi inte bara titta på linsen eller mjukvaran som tillverkaren använder för att bearbeta bilderna. Vi måste också ta hänsyn till andra aspekter:

  • Trummor: Om vi ​​ska ta många bilder på våra resor eller lediga dagar behöver vi en mobil som förutom en bra kamera har ett betydande batteri.
  • Skärm: Om vi ​​inte arbetar med bilderna på en dator eller vill skriva ut dem, och vanligtvis gör vi det att ladda upp bilderna direkt till RRSS, så behöver vi en anständig skärm. För det är det bästa telefoner med en OLED-skärm.

Med det sagt kommer vi igång. Listan är uppdelad i två delar. En, med high-end med den bästa kameran på marknaden, och en tillägnad det bästa mellanområdet för att ta bilder.

De avancerade smartphonesna med de bästa kamerorna för tillfället

Vi började med crème de la crème. De bästa mobilerna (och de dyraste också) som vi kan köpa i butiken för att ta bra bilder som Gud tänkt.

Samsung Galaxy S9 Plus

Galaxy S9 Plus är mobilen med den bästa kameran för tillfället. Det ger mycket bra resultat i alla sektioner: det innehåller det nya Teknik med dubbla bländare, 12MP + 12MP dubbel sensor på baksidan och möjligheten att spela in video i slow motion vid 240 fps (1080p).

Den dubbla bländaren är en riktig höjdpunkt, eftersom den låter dig spela med en bländare som går från f / 1,5 till f / 2,4. På detta sätt kan linsen kalibrera mellan f / 1,5 för miljöer med svagt ljus och f / 2.4 för att minska överexponering i ljusa miljöer.

Utöver det har vi alltid tacksam effekt bokeh oskärpa och en programvara som i automatiskt läge tar hand om praktiskt taget allt som är viktigt. Den första mobilen som innehåller en kamera med f / 1.5 och ett odjur när det gäller mobilfotografering.

Amazon | Se Samsung Galaxy S9 Plus

Huawei P20 Pro

Huawei har alltid befunnit sig i det fotografiska Olympus tack vare samarbetet med Leica (en ledande optisk tillverkare i branschen). Med Huawei P20 Pro har de överraskat vänner och främlingar med en kraftfull kombination av främre kamera + trippel bakre kamera.

Å ena sidan har vi en 24MP selfie-kamera på framsidan och å andra sidan en trippel 40MP + 20MP + 8MP bakre kamera. Om vi ​​lägger till alla sensorer får vi den galna siffran 92 megapixlar. Låt oss se vem som hostar Huawei nu.

De bakre sensorerna har en bländare på f / 1.8, f / 1.6 respektive f / 2.4. 40MP huvudlins åtföljs av en 20MP svartvitt lins, vilket hjälper till att förbättra bildbehandlingen, eliminera brus och utöka det dynamiska området. Det tredje 8MP-objektivet är lämpligt för att zooma upp till 3X inget behov av att aktivera digital zoom. Ett under.

Amazon | Se Huawei P20 Pro

Google Pixel 2 / Pixel 2 XL

Den tredje som påstås är Googles Pixel 2. Anses av många för att vara den bästa mobilen att ta bilder, även om den har en enda lins på baksidan. Erbjuder mycket bra resultat i svagt upplysta miljöer och i selfies sticker det anmärkningsvärt ut.

Den har ett porträttläge som liknar iPhone X och Galaxy Note 8, med de suddiga bakgrunderna, och det bästa är att den med den främre kameran ger mycket liknande resultat. Både Pixel 2 och XL-modellen är de första Google-telefonerna som har Pixel Visual Core, en specialbyggd processor för att förbättra HDR +-rendering Av bilderna.

Dess bakre kamera är 12,2MP med f / 1,8 bländare och den främre har 8MP, med laser autofokus och fasdetektering.

Amazon | Se Google Pixel 2

iPhone X

IPhone Xs kamera är det bästa vi har sett på iOS hittills. Det liknar mycket Pixel 2, men sticker ut särskilt när det gäller 2X optisk zoom. Detta gör att iPhone kan förstora bilden utan att förlora detaljer eller definition. Allt tack vare de 2 bakre linserna: en 12MP vidvinkelsensor och ett 12MP-objektiv med telefunktion.

Det har också det berömda porträttläget för att lägga till ljus- och suddighetseffekter. Funktion som också överförs till selfie-kameran tack vare teknik TrueDepth finns på den främre linsen.

Amazon | Se iPhone X

Samsung Galaxy Note 8

Kameran på Galaxy Note 8 är fantastisk. Inte bara för hastigheten vid inspelningen: varje gång du tar bilden blir bilden skarp och utan brus. Dessutom har den ett mer än tåligt batteri och en utmärkt Super AMOLED-skärm för att kunna ta bilder hela dagen utan problem.

Not 8 har en 12MP + 12MP dubbel bakre kamera med f / 1.7- och f / 2.4-bländare och fasdetekterings autofokus, tillsammans med en 8MP frontlins. Den överensstämmer med anmärkningen i allt som kan förväntas av en avancerad mobil.

Amazon | Se Samsung Galaxy Note 8

LG G7 ThinQ

LG: s G7 ThinQ är den mobil som utnyttjar artificiell intelligens på bästa sätt. Den har en 8MP främre kamera och en 16MP + 16MP dubbel bakre kamera (f / 1.6 och f / 1.9) som använder objektigenkänning för att förbättra sin konfiguration.

Dess AI-drivna kameror kan känna igen upp till 18 olika scenarier - mat, blommor, människor etc. - för att justera därefter och ta bästa möjliga foto.

LG arbetade också med Google för att inkludera 32 kommandon i Google Assistant speciellt utformade för den här telefonen. Många av dem relaterade till kameran och erbjuder därmed möjligheten att öppna AI-kameran eller ta en selfie genom ett enkelt röstkommando.

Amazon | Se LG G7 ThinQ

Xiaomi Mi Mix 2S

Mi Mix 2S, förutom vara en high-end med en av de bästa valuta för pengarna för tillfället, utrusta den bästa Xiaomi-kameran hittills.

På baksidan hittar vi en 12MP Sony IMX363-sensor med f / 1.8-bländare, vidvinkelobjektiv, Dual Pixel AF och 1 µm pixelstorlek. Det andra bakre objektivet är en 12MP Samsung S5K3M3 med bländare f / 2,4, teleobjektiv och en pixelstorlek på 1 µm.

En bakre kamera med 2x optisk zoomfunktion, 4-axlig optisk stabilisator, smart scenväljare och porträttläge, bland andra funktioner. Inte illa alls, nej.

Selfieområdet monterar ett enda 5MP-objektiv med f / 2.0-bländare och en pixelstorlek på 1,12 µm. Enligt det specialiserade mediet DxOMark, den sjunde bästa kameran 2018 med 97 poäng.

Amazon | Se Xiaomi Mi Mix 2S

Mellanklassmobiler med den bästa kameran 2018

Som du kan se är de bästa positionerna upptagna av telefoner som inte faller under 500-600 euro. Inte alla av oss har en budget av den kalibern att spendera på en smartphone. I mellanklassen kan vi också hitta mer än intressanta kameror.

Huawei Honor 7

Huaweis Honor-serie i mellanklassen har också en kompetent fotografisk sektion. För 200 euro kan vi få en Honor 7X, en terminal med en 16MP + 2MP bakre kamera med f / 2.2 bländare och en 8MP främre kamera med 1080p videoinspelning vid 30 fps som ger mycket bra resultat.

Amazon | Se Huawei Honor 7X

Xiaomi Mi A2

Xiaomi har just presenterat efterträdaren till Xiaomi Mi A1, en terminal som bland annat sticker ut för sin kamera. Det verkar som om killarna på Xiaomi har gjort sina läxor, och för denna Mi A2 har de förstärkt det fotografiska avsnittet för att få ännu bättre resultat.

För selfiezonen har Xiaomi valt en 20MP stor pixel 2μm lins gjord av Sony (IMX376) med AI för stående läge (AI Intelligent Beauty 4.0). Den bakre kameran består av två linser: 12MP + 20MP med bländare f / 1,75 tillverkad av Sony (IMX486 Exmor RS) med en pixelstorlek på 1 250 µm, Dual LED-blixt och autofokus.

GearBest | Se Xiaomi Mi A2

Motorola Moto G6

En annan som alltid kommer ut i poolerna med de bästa kamerorna i mellanklassen är Motorolas Moto G6. Den har en 12MP + 5MP bakre lins med f / 2.0 bländare och en 8MP främre lins. Om vi ​​får det till ett bra pris kan det vara en mycket attraktiv satsning.

Amazon | Se Motorola Moto G6

Och ja, det här har det varit. Sanningen är att det inte är lätt att göra dessa typer av listor, eftersom du alltid lämnar många namn i rörledningen (Sony Xperia, Asus och många andra). Om du har din favorit, tveka inte att rekommendera den i kommentarfältet!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found