WhatsApp talar! Den handsfree-appen för WhatsApp

Har du någonsin tänkt hur trevligt det skulle vara det WhatsApp kommer att läsa dina meddelanden Vad skickar dina vänner och kontakter till dig? Det är precis vad det erbjuder WhatsApp Drive, appen utvecklad av Android Apps Zone, och det har redan mer än 50 000 installationer på Google Play.

WhatsApp Drive-funktioner

Denna intressanta applikation för Android består av två huvudfunktioner:

Hands-free för WhatsApp-meddelanden

Den här appens huvudfunktionalitet är dess handsfree-arbete. När applikationen har installerats läses den högt upp via telefonens högtalare eller hörlurar när du får ett WhatsApp-meddelande.

Diktera / transkribera röstmeddelanden

WhatsApp Drive låter dig också diktera meddelanden och svara direkt på dina kontakter utan att behöva använda tangentbordet. Detta är ett mycket användbart alternativ om vi tar hänsyn till att målet med appen är att vi inte stannar ett ögonblick för att skriva.

En av svagheterna i appen är att när meddelandet har tagits emot och lästs, finns det inget alternativ att lyssna på det igen. Därför, om du har missat någon del av meddelandet första gången, har du inget annat val än att titta på telefonen och läsa den (vilket är precis vad vi vill undvika). Hur som helst är jag övertygad om att detta är en punkt som utvecklarna kommer att försöka lösa i framtida uppdateringar.

För resten är det en mycket enkel app, och det kan vara användbart för förare som vill fortsätta chatta på WhatsApp utan att behöva distraheras av sin smartphone (vilket också är mycket farligt). Det kan också vara till nytta för riktigt rastlösa eller hyperaktiva människor som gör tusen saker på en gång (är du en av dem?) Eller att springa.

WhatsApp Drive är en gratis applikation för Android och du kan ladda ner och installera det från Google Play. Appen väger 4,1 MB och det fungerar med Android 4.4 eller högre.

Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning

Om du har velat ha mer, tveka inte att titta på inlägget 20 viktiga knep för WhatsApp.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found