Hur man laddar ner YouTube-videor med YouTube GO - The Happy Android

Det kan finnas flera anledningar till varför vi behöver ladda ner en YouTube-video på vår Android. Normalt gör vi det för att kunna se det senare så många gånger vi vill utan att behöva spendera data eller ansluta till ett WiFi. Varför finns det inte en jävla "nedladdningsknapp" bredvid varje video, i YouTube-appen eller webbplatsen?

Ladda ner YouTube-videor på Android med YouTube Go

Det här är en funktion som andra videoplattformar som Netflix har erbjudit under en tid, men som i den officiella YouTube-appen fortfarande tigger. Men avsikterna finns, och det är i slutändan vad som räknas, eller hur?

När det gäller YouTube kristalliserar dessa avsikter i form av en app. YouTube Go är en applikation för Android utvecklad av Google, mycket lik YouTube, med samma innehåll, men med en stor unikhet: det låter dig ladda ner videor för att kunna titta på dem när vi vill. Precis vad YouTube saknade.

För att ladda ner en YouTube-video från YouTube Go vi måste helt enkelt hitta videon och klicka på den. Därefter visas ett fönster med två alternativ:

  • Grundläggande kvalitet.
  • Standardkvalitet.

Vi väljer önskad kvalitet och klickar på "Ladda ner”. Så enkelt som det.

När vi väl har laddat ner måste vi bara gå till fliken "Nedladdningar”För att visa nedladdade videor. Dessa videor kan visas offline i upp till 29 dagar, då måste vi synkronisera dem igen (det är vad jag läser på YouTube Go-hjälpsidan).

Var försiktig, appen är fortfarande i beta

Sanningen är att YouTube Go inte är dåligt alls, men du måste komma ihåg det det är en app som fortfarande finns i beta -så vitt jag vet, åtminstone sedan förra året. För praktiska ändamål betyder det att det fortfarande inte fungerar i alla länder eller på alla enheter. Wow, det har fortfarande buggar.

Om du vill prova YouTube Go, kan du ladda ner det från Google Play eller från följande länk i APK Mirror och bedömer själva detta försök från YouTube att erbjuda nedladdningsbart innehåll på ett helt lagligt sätt.

Registrera QR-kod YouTube Go Utvecklare: Google LLC Pris: Tillkännages

Vi vet alla tusen och ett sätt att ladda ner YouTube-videor, men vi vet redan att trots allt de flesta av dem inte är helt lagliga - att inte kalla dem alla "piratillas" direkt, så officiella initiativ, som YouTube Go, de kan inte vara mer än välkommen.

Personligen verkar det som en bra idé, men för tillfället har jag ännu inte lyckats få den att fungera i någon av mina terminaler. Jävla beta-fas!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found