Google Opinion Rewards: Få kredit i Play Store genom att fylla i enkäter - The Happy Android

Googles åsiktsbelöningar är en app för Android som består av att fylla i små undersökningar i utbyte mot lite pengar att spendera på Play Store. Du vet redan att Google är mer intresserad av information än ett barn är intresserad av en klubba, och det är också ett enkelt sätt för användare som vanligtvis inte köper betalda appar i butiken för att få lite kredit. En fullständig vinn-vinn. Undersökningarna är inte långa och kan slutföras på några minuter. Enkelt, eller hur?

Hur fungerar Google Opinion Rewards?

Om du vill prova den här appen måste du bara ladda ner Google Opinion Rewards från Google Play Butik är det gratis. När du har installerat det, först måste du göra en testundersökning på cirka 4 eller 5 frågor, så att appen ser att du inte är som en get eller att du är en främling från planeten Omicron Persei 8.

Härifrån måste du bara vänta. När en undersökning är tillgänglig ser du ett varningsmeddelande på din enhet som anger att du har en undersökning att göra. Varje undersökning värderas till ett annat pris och vanligtvis runt 0,25 och 0,75 euro.

Området för omröstningarna tenderar att variera, och de ber dig samma om din åsikt om FN som för din upplevelse i vissa varuhus. För varje fråga finns vanligtvis flera svar tillgängliga och du måste helt enkelt välja den som bäst passar din personliga åsikt. Dessutom är det vanligtvis inte många frågor, så om några minuter har vi skickat frågeformuläret och vi kan lägga lite kredit till vårt Google Play-konto.

För människor som jag, som vanligtvis inte spenderar pengar på betalda appar, är det ett utmärkt sätt att öppna dörren för allt det här utbudet av appar som vi hittills hade bestämt oss för att inte prova. I mitt fall har jag redan slutfört min första undersökning och de har gett mig 0,75 euro. För nu inte dåligt. Problemet är att undersökningarna vanligtvis anländer en gång i veckan eller varannan vecka, så du måste ha tålamod.

Finns det ett trick för att få fler undersökningar i Googles Opinion Rewards?

Det finns vissa som hävdar att de får enkäter att ta nästan dagligen. Är det möjligt?

Om vi ​​vill öka frekvensen då vi får enkäter måste vi aktivera Googles platshistorik . Beroende på vår version av Android kan vi göra det enligt följande:

  • Från appen "Googles inställningar”, Vanligtvis i rutan för Google-appen. Vi går till "Plats" och klickar på "Googles platshistorik”Att aktivera det.
  • Från huvudapplikationen av "inställningar"Av enheten. Vi går till applikationshanteraren och letar efter "Google”. Klicka på "Plats”Att aktivera historiken.

Platshistoriken gör det möjligt för Google att veta vart vi flyttar, och om de ser att vi passerar genom en butik eller går till en viss restaurang och har en undersökning relaterad till den verksamheten, är det mycket troligt att det skickar oss en undersökning till ta reda på vår åsikt. Det säger sig självt att om du flyttar genom mycket kosmopolitiska platser fulla av butiker och platser att besöka, är det lättare för dig att få många fler undersökningar än din mormor som är hemma hela dagen.

Den stora nackdelen som jag ser med frågan om platshistorik är relaterad till integritet. Jag är fortfarande inte helt klar om det gläder mig att Google alltid vet vart jag ska gå och vart jag slutar åka. Om du inte vet om du har aktiverat den här tjänsten eller inte (den levereras som standard med Googles applikationspaket) rekommenderar jag att du kontrollerar den för alla fall. Tvärtom, om du inte har några problem i detta avseende, se till att du har den aktiverad och du kommer att få många fler enkäter, så enkelt.

Om du vill veta fler sätt att få gratis betalda appar i Google Play Store, lämna inte utan att först titta på inlägget Så här får du betalda Android-appar gratis och lagligt.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found