Marvel återupplivar den ursprungliga Wolverine i Marvel Legacy: Alpha - The Happy Android

Det är länge sedan jag slutade följa de amerikanska nyheterna om de stora serietidningarna som förundras eller DC. Nu får jag reda på mer eller mindre när serierna publiceras på Panini-rytmen i Spanien, och förutom en tillfällig spoiler är jag ganska vilse från dag till dag för de viktiga rubrikerna som Avengers, X-Men eller Läderlappen.

Det bra med att inte gå igenom platser som Blöder svalt eller CBR är att du senare köper en serie i din favoritbutik och du får en skandalöverraskning.

Jag minns fortfarande att miniserier skrivna av Charles Soule och briljant ritade av Steve McNiven, hyllor Järv och förflytta honom till den eviga drömmen om en död låga liter smält Adamantium. Ganska intetsägande och sorgligt för vad en karaktär som Wolverine betyder, men nödvändigt med tanke på karaktärens utmattning och överexponering under de senaste decennierna.

Tja nu visar det sig att Marvel har beslutat att ta tillbaka det. Du läser tyst Marvel Legacy: Alpha Januari och där har du det. Originalet, den erfarna killen med några år bakom sig, men inte så många som Old Man Logan tog in från framtiden för att kompensera för frånvaron av den äkta Wolverine.

Marvel Legacy: Alpha ger oss inte bara tillbaka till Wolverine, det antyder en eventuell återkomst av Fantastic 4, och jag har funnit där ute att de också kommer att ta tillbaka till Jean grå för den femte gången - den här kvinnan går mellan liv och död som någon som går ner för bröd varje morgon -.

En återgång till klassikern som lovar att återvända, förutom den ursprungliga numreringen med siffrorna 600 och 700, något att sätta samlarnas långa tänder, de ikoniska versionerna av de mest kända Marvel-karaktärerna.

Nu återstår bara att se när det kommer till dem att komma tillbaka Cyklop, att efter en död så sorglig och orättvis som hans, skulle det inte skada att hitta något sätt att återvända till det mutanta spelbrädet, en karismatisk figur som "rebellen" Scott Summers.

Om Marvel Legacy vill ta tillbaka klassikern de vet bättre vad de ska göra med det, för när de återupplivar Phoenix för att döda henne igen och placera Wolverine i åtta samlingar samtidigt för att inte göra någonting anständigt i någon av dem, kommer ballongen att tappa mycket.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found