Android-teman: Cyberpunk 2077 Anpassa din mobil! - The Happy Android

Cyberpunk 2077 är ett av de mest efterlängtade spelen som har skapat den största hype i spelargemenskapen de senaste åren. Utvecklat av CD Projekt Red, är detta ett futuristiskt spel där vi kontrollerar V, en hitman som måste hitta sin väg i Night City, en förfallande stad som domineras av cyberförstärkta gatukrigare, företagslivshackare och alla typer av stadsliknande.

Medan vi väntar på den officiella lanseringen av spelet, som är planerad till 27 april 2020, har vi förberett några teman för Android. På detta sätt kan vi anpassa vår Android med olika bakgrundsbilder av Cyberpunk 2077 och några matchande ikoner för att göra väntetiden lite trevligare.

Anpassa din mobil med dessa 5 Cyberpunk 2077-teman (bakgrundsbilder + ikoner)

Som alltid kommer vi ihåg att det inte är nödvändigt att ha rootbehörigheter och att både startprogrammet, widgeten och de ikonpaket som används är 100% gratis.

V, legosoldaten

För att bygga denna anpassning med huvudpersonen i Cyberpunk 2077 har vi använt följande element.

 • Tapet: Du kan ladda ner bakgrundsbilden i Full HD-upplösning (1920x1080p) genom följande LÄNK.
 • Ikoner: Ikonpaketet som används är The Grid (gratisversion) och vi kan installera det direkt från Google Play Store HÄR.
 • Widget: Googles sökmotor med ett anpassat format finns i widgetpaketet för KWGT Odyssey. För att kunna använda widgeten är det nödvändigt att också installera appenKWGT Custom Widget Maker.
 • Launcher: För att installera Grid-ikonerna är det nödvändigt att installera en launcher (ADW, Atom, Apex, Go, Microsoft, Solo, etc.). I det här fallet har vi använt Nova Launcher.

Därefter har vi förberett andra teman baserade på olika urbana stammar eller "stilar" som fyller Cyberpunk 2077-gatorna. I alla har vi tagit ikonerna från kajen och placerat dem vertikalt. Startprogrammet som används är fortfarande Nova Launcher (även om alla andra bärraketer som de som vi diskuterade i föregående stycke kan användas), och widgetar har släppts för att undvika större visuell mättnad.

Neokitsch

 • Tapet: Bakgrund i Full HD-upplösning är tillgänglig HÄR.
 • Ikoner: Ikonpaketet som används är Rad Pack (gratisversion) och finns i Google Play Butik HÄR.

Neomilitarism

 • Tapet: Vi kan ladda ner bakgrunden i FHD genom följande LÄNK.
 • Ikoner: Ikonerna som används är en del av det gratis Glass Pack som finns tillgängligt i Play Store HÄR.

Entropism

 • Tapet: Bakgrunden kan laddas ner via HÄR.
 • Ikoner: Ikonpaketet som används är Gold Leaf (gratisversion) och finns tillgängligt i Play Store HÄR.

Kitsch

 • Tapet: Bakgrunden i Full HD kan laddas ner i följande LÄNK.
 • Ikoner: Ikonpaketet är The Grid (gratisversion) och vi kan installera det direkt från Google Play Store HÄR.

Alla bilder som används som tapeter tillhör CD Project Red och ingår i konceptkonsten som presenterades på den senaste mässan E3 2019.

För att se fler anpassningsbara teman för Android, tveka inte att besöka kategorin Anpassning.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found