VIX, app för att titta på filmer, romaner och serier gratis på spanska

Vid tidigare tillfällen har vi rekommenderat webbplatser att titta på gratis filmer, vi har förklarat hur man konfigurerar spelare som KODI eller VLC för att titta på live-TV. I dagens inlägg vill vi dock fokusera på en plattform som ännu inte är känd men som har ett mycket intressant förslag för spansktalande användare.

VIX är en helt gratis streamingtjänst på begäran som inte kräver registrering eller skapande av någon typ av konto för att komma åt hela katalogen. Innehållet som erbjuds inkluderar båda serier, till exempel filmer och romaner, alla på perfekt latinsk spanska. En plattform som, precis som andra liknande tjänster, upprätthålls enbart genom reklam (annonser som förresten är ganska korta och sällsynta).

Vad kan jag titta på VIX? Detta är dess katalog med filmer, serier och romaner på spanska

VIX-biblioteket är indelat i flera "kanaler" eller underkategorier, var och en dedikerad till ett specifikt ämne, publik eller genre:

 • Sätt det på filmer
 • VIX Utforska
 • Ikoner kungligheter
 • Put It-serien
 • VIX-ikoner
 • Sätt det romaner
 • VIX Hacks
 • VIX Barn och familj
 • VIX Glam
 • Urban mat
 • VIX resor
 • Ja det gör jag!
 • VIX Yum
 • Moovimex

Utöver detta tillåter appen oss också att se de nya utgåvorna av filmer, internationella serier, realityshower och dokumentärer, tecknade serier, venezuelanska romaner, klassisk mexikansk film, komedier, drama och andra i två block eller bildkort. Som vi säger är allt på spanska, även om det också finns en plats för den udda filmen i originalversionen (i vilket fall kommer vi att se en klargörande etikett av "Undertexter").

Gör inget misstag, allt detta innehåll och alla faciliteter har ett pris, och det beror på att de flesta serier och filmer som VIX erbjuder inte exakt är nya utgåvor (men var försiktig, eftersom det också finns mycket nytt innehåll). Det betyder inte att vi hittar de mest intressanta sakerna, som action- och äventyrsfilmer i serie B, originaldokumentärer, romaner med mycket drag och klassiska komedier som den mytiska sagan om Ace Ventura, Battlefield Earth, The Last of the Mohicans eller Anger Management med Jack Nicholson och Adam Sandler. Förutom det innehåller det också ett stort antal klassiska Santo-filmer eller skräckfilmer av dem som ibland får dig att skratta mer än skrämmande. Det finns inget avfall.

Ladda ner appen

VIXs streamingtjänst är tillgänglig för både Android och iOS. Om vi ​​inte vill installera någonting eller om vi kommer åt från en dator kan vi också använda webbversionen av applikationen för webbläsare.

Ladda ner QR-kod VIX - CINE. TV. FRI. Utvecklare: VIX Inc. Pris: Gratis Ladda ner QR-kod VIX - CINE. TV. Utvecklare: Vix, Inc. Pris: Gratis

Generellt sett står vi inför det som förmodligen är en av de mest kraftfulla gratis online film- och TV-plattformarna på spanska för tillfället. Mycket i linje med andra liknande tjänster som Tubi TV eller Popcornflix, med skillnaden att den senare, förutom att ha en regional blockad, också har det handikapp att vara på engelska. Härifrån, om de från VIX upprätthåller tjänsten som den är, och inte buntar den med onödiga uppdateringar som lerar upplevelsen, kommer vi utan tvekan att stå inför en streamingapp med en stor framtid. Peka för VIX.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found