De 5 bästa karaoke-apparna för Android: Sjung, liten nattergal!

De karaoke de är något som mänskligheten alltid har gillat. Att demonstrera dina talanger som sångare med en framtid eller förödmjuka dig offentligt framför dina vänner med stor glädje, är något som vi lätt kan uppnå i alla karaoke. Idag behöver vi inte längre åka till någon plats för att förstöra låtarna från våra favoritartister: vi kan göra oss lura i ensamheten i vårt rum med någon av de många karaokeapparna som svärmar på Google Play.

Efter att ha testat min hals (och mina nära och kära tålamod) i flera dagar testat olika karaoke tillgängliga för Android har jag sammanställt följande lista över de bästa av de bästa inom karaoke för mobilen.

De bästa karaoke-apparna för Android

Alla appar på den här listan har miljontals användare och är väldigt populära på Google Play. Ska vi ta en titt på dem?

Sjunga! Karaoke

Sjunga! är en av de bästa karaoke-apparna för Android. Vi kan lyssna på låtarna strömning du behöver inte vänta, spela in vår röst live och till och med sätta effekter på den. Dessutom har den en riktigt stor katalog med genrer och artister. Tyvärr kan vi bara låsa upp en låt: för att kunna sjunga resten av låtarna måste vi låsa upp dem genom att titta på videor eller installera en serie marknadsförda appar på vår enhet.

Ladda ner QR-kod Smule: Sång och social karaoke Utvecklare: Smule Pris: Gratis

Yokee

Yokee Även om den har en bra sångkatalog, är dess repertoar inte lika omfattande som den Sjunga!. Du måste ladda ner låten innan du kan sjunga den, vilket ibland gör processen lite långsam. Det är inte lika omedelbart som Sing!, Men det har det inte ingen begränsning av sånger som vi kan sjunga (förutom vissa låtar klassificerade som VIP).

Ladda ner QR-kod Canta Karaoke - världens främsta utvecklare: Yokee ™ Pris: Gratis

Rösten

Appen från det välkända TV-programmet The Voice Den har ett antal gratis låtar att sjunga. En av nackdelarna är att repertoaren håller bara fast vid aktuella låtar, så det är omöjligt att sjunga låtar med klassiker eller låtar som redan har legat bakom dem i några år. Ansökan som sådan är ganska komplett: du kan spela in dig sjunga i ljud och video och sedan dela dina föreställningar. Det låter dig också modulera och påverka rösten så att den låter bättre. Naturligtvis, som resten av appar av den här typen, har den en hel del integrerade annonser. Den perfekta karaoke-appen för fans av Lukas Graham, Ariana Grande, Wiz Khalifa eller Calvin Harris.

Ladda ner QR-kod StarMaker Lite - Sjung, spela in, redigera låtar Utvecklare: StarMaker Interactive Pris: Gratis

Röd karaoke

Det här är min favorit. Även om det har ganska nyfikna detaljer som att katalogisera Manolo Escobar inom musikgenren "Alternativ", den har många gratis låtar. Vi kan spela in oss själva på att videon är dum och den har funktioner för att redigera och justera rösten. Om du gillar formatet på andra liknande appar som The Voice men du vill sjunga låtar av spanska artister eller grupper som The Smiths eller John Lennon, måste du prova den här applikationen. Ett annat tips till dess fördel är att du kan se andra användares prestationer. Det har inget avfall.

Ladda ner QR-kod Red Karaoke Sing and Record Developer: Red Karaoke Pris: Gratis

Och vad tycker du om apparna för att sjunga karaoke? Bisbal eller Bustamante? Dålig religion eller NOFX? För att prata om det här ämnet eller något annat som kommer att tänka, här nere ... ja, kommentarrutan.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found