iVoox: den bästa appen för podcastälskare - Happy Android

För många är radio som TV: det finns mycket att erbjuda men vi är skyldiga att vara uppmärksamma när programmen sänds. Dessutom, och särskilt i generalistiska medier, är den tematiska variationen ofta iögonfallande av dess frånvaro.

Gillar du radio men är du upp till näsan för att lyssna på nyheter, politiska sammankomster eller samma radioformler som alltid? Då är din podcaster. Radioprogram om ämnena som du verkligen är intresserad av och vad kan du lyssna på från din mobil när du vill.

iVoox, hemmet för spanska podcastingälskare

Idag finns det många podcastplattformar, men på den spansktalande marknaden är det utan tvekan den som sticker ut mestiVoox. Vi kan komma åt dess innehåll från webbläsaren, men där vi verkligen kan dra nytta av det finns i dess appformat för Android och iOS.

Ladda ner QR-kod Podcast & Radio iVoox - Lyssna och ladda ner gratis Utvecklare: iVoox Podcast och Radio Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Podcast och radio - iVoox Utvecklare: iVoox Pris: Gratis +

Jag har använt kollektivtrafik kontinuerligt i flera år, och sedan jag upptäckte iVoox för många år sedan reser det alltid med mig. Timmar och timmar av samtal, sammankomster och sändningar av de mest intressantabara ett par klick bort.

Vilken typ av podcasts kan jag lyssna på iVoox?

Jag gick in iVoox med Ground Zero Monographs av La Rosa de los Vientos de Cebrián, även om sanningen är den iVoox har podcaster för alla smaker. Innehållet relaterat till en värld av mysterier, historia, humor och videospel sticker ut, men temat är att ta andan ur dig:

Företag och teknik: marknadsföring och strategi, företag och sektorer, personlig utveckling, Internet och teknik.

Vetenskap och kultur: resor och platser, konst och litteratur, språk, vetenskap och natur.

Fritid: Humor och underhållning, videospel, rollspel och anime, hobbyer och gastronomi, tidning och variation, film, TV och program

musik: alternativ och indie, blues och jazz, elektronik, pop och pop-rock, rock, metal, OST och klassisk, hiphop och rap, soul, funk och R&B, världs- och annan musik, experimentell och new age

Historia och tro: Historia, humaniora, tro, filosofi och andlighet, mysterium och andra verkligheter

Nyheter och samhälle: politik, ekonomi och åsikter, nyheter och händelser, värld och samhälle

Sport: Fotboll, sportcenter och andra

Välbefinnande och familj: par och relationer, barn och utbildning, sinne och psykologi, hälsa, hem och konsumtion

I iVoox är programmen för Iker-universum, tomt utrymme, ingen vet någonting med Buenfuente och Romero, La Escóbula de la Brújula, eller podcasts från Fjärde årtusendet bland andra. Men det finns mer. Många fler. Det skulle vara konstigt om vi inte hittade något som vi gillar i hela katalogen.

IVoox-funktioner: Timer, Nedladdningar och mer

När det gäller applikationens funktioner är den utrustad med allt som kan begäras av ett verktyg av denna typ.

När vi först startade iVoox vi kan ange våra föredragna teman för att appen ska visa oss relevanta förslag. Därifrån har vi en sökmotor för att hitta de podcaster som intresserar oss.

Dessutom har vi för varje ljudspår möjlighet att lyssna på det både i streaming och ladda ner den direkt till vår enhet, utan att du behöver registrera dig eller vidta ytterligare åtgärder.

Varje podcast har också ett val av timer, vilket kan vara till nytta om vi är en av dem som lyssnar på podcaster i sängen innan vi lägger oss. Utöver detta finns det också alternativ att dela, inkludera kommentarer eller skapa spellistor bland många andra väl genomtänkta funktioner.

Om du vill dyka in i podcastingvärlden är iVoox en av dessa måste-prova appar. Om vi ​​vill lyssna på podcasts på engelska kan vi dra PodBean Podcast, en annan bra app, men om vi letar efter innehåll på spanska, iVoox utan tvekanÄr det bästa alternativet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.