Dragon Ball Legends landar på Android: nu tillgänglig för nedladdning!

Efter flera månaders väntan har idag den 21 mars varit dagen för att starta det nya officiella Dragon Ball-spelet för Android. Dragon ball legender, utvecklat av Bandai Namco är det andra mobilspelet i serien. Ett actionspel som utelämnar pussel och strategi format Dokkan strid för en mycket mer direkt kampstil.

Eftersom spelet bara kom ut för ett par timmar sedan har jag fortfarande inte haft tid att testa det noggrant. Vad jag kan säga är att det ser riktigt bra ut, med grafik närmare det vi ser på konsoler. Resten, jag säger i följande rader.

Shallot, den mystiska karaktären, exklusiv? från Dragon Ball Legends

Ett av de stora mysterierna i denna Dragon Ball Legends för mobilen är den nya karaktären som har tagits från hylsan, och som skulle ha designats av Akira Toriyama själv. Schalottenlök -Det är vad han kallar sig själv- han är en Saiyan, som av någon anledning har tappat minnet.

Från början ger det inte en känsla av att det kan vara en karaktär som vi ser i den framtida filmen av franchisen som kommer att släppas i december. Snarare verkar det som den typiska avataren som tilldelats oss i början av spelet och som vi måste identifiera oss med, förbättra den med olika power-ups och i princip följa historiens gång.

Spelmekanik

Dragon Ball Legends är ett 3-dimensionellt stridsspel, som liknar vad som ses i spel som klassiker Budokai Tenkaichi eller den senaste sagan Xenoverse. Kontrollerna är dock anpassade till det medium de är avsedda för: mobila enheter.

Detta innebär att rörelser och slag utförs med gester på skärmen (vänster, höger, upp och ner, kranar). Dessutom läggs till användningen av kort som vi kan använda i realtid för att utföra mer detaljerade kombinationer och attacker.

Under berättelsen kommer vi att kontrollera Shallot, men striderna kommer att vara i lag och kunna byta karaktär under striderna. Fakta som gör att vi också kan spela med Goku, Trunks, etc.

Visuellt och ljudavsnitt

Den visuella aspekten är kraftfull, det råder inget tvivel om. Det är det första officiella Dragon Ball-kampspelet, med alla lagar, och utvecklarens ansträngning i detta avseende märks. Fin grafik, dynamisk strid och ett rock soundtrack med massor av gitarrer. I båda avsnitten är anteckningen enastående.

Freeza i en av scenerna i Dragon Ball Legends

Ladda ner Dragon Ball Legends

Om du redan saliverar och vill se från första hand hur denna Dragon Ball Legends smakar, du kan ladda ner den direkt från följande direktlänk till Google Play Butik.

Ladda ner QR-kod DRAGON BALL LEGENDS Utvecklare: BANDAI NAMCO Entertainment Inc. Pris: Gratis

Om spelet ännu inte finns i ditt geografiska område kan du också installera det med motsvarande APK-fil, tillgänglig från betrodda webbplatser som APK Mirror.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found