De bästa apparna för att hitta gratis WiFi var du än är

Om vår mobildatahastighet är knapp och vid slutet av månaden drar vi alltid vår bokning eller direkt utan internetanslutning, kan denna TOP-lista intressera oss. Idag kommer vi att granska några av de bästa apparna att hitta gratis hotspots och offentliga WiFi-hotspots i vårt område. Det bästa sättet att ha Gratis trådlöst nätverk –Som det låter- och på ett lagligt sätt också.

De bästa apparna för att hitta gratis WiFi var vi än är

De appar som vi kommer att se nedan är inte ansvariga för att hacka routrar eller används för att stjäla grannens WiFi. Tvärtom, vi pratar om Android-appar vars mål är att att skapaett nätverk av gratis åtkomstpunkter för Internet.

WiFi-huvudnyckel

WiFi-huvudnyckel är en app för Android som har mer än 400 miljoner åtkomstpunkter, spridda över hela världen. Allt du behöver göra är att installera applikationen och spåra de närliggande öppna nätverk som vi kan ansluta till utan ett lösenord.

Och varifrån kommer så många åtkomstpunkter? De flesta är WiFis av hotell, barer, restauranger och anläggningar som delar sitt eget nätverk genom denna applikation. Vi pratar om en app som har mer än 800 miljoner användare. Det finns inget.

Registrera QR-kod WiFi Master - av wifi.com Utvecklare: LINKSURE NETWORK HOLDING PTE. BEGRÄNSAT pris: Tillkännages

WiFi-karta

WiFi-karta är en app som liknar WiFi Master Key, med mer än 100 miljoner gratis WiFi och åtkomstpunkter. Vi öppnar applikationen, ser kartan och väljer ett av de trådlösa nätverk som vi har inom räckhåll. Vi ser automatiskt åtkomstlösenordet.

Den intressanta punkten med WiFi Map är att har en kommentarsektion, som kan vara till nytta för att ta reda på om ett lösenord inte fungerar eller är fel. Också låter dig ladda ner alla lösenord för en stad specifikt för att kunna konsultera dem senare utan anslutning. Mycket användbart.

Ladda ner QR-kod WiFi Map® - Gratis internet med lösenord WiFi Utvecklare: WiFi Map LLC Pris: Gratis

Avast Wi-Fi Finder

Avast är ett varumärke som är känt för sin fantastiska antivirustjänst, men det har också en app för älskare av gratis WiFi. I det här fallet bygger Avast Wi-Fi Finder på WiFi-lösenord från Avast-communityn. Miljoner gratis åtkomstpunkter.

Dessutom har appen en annan intressant funktion, som Fing, som hjälper oss att identifiera de enheter som är anslutna till ett WiFi-nätverk. Mycket användbart för att se till att grannen inte berövar oss vår egen WiFi.

Ladda ner QR-kod Avast Wi-Fi Finder Utvecklare: Avast Software Pris: Gratis

Vad tycker du om dessa appar för att ansluta till offentliga, öppna och säkra WiFi-nätverk? Skulle du vara villig att dela din egen trådlösa signal i en handling av absolut altruism?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found