The Simpsons på Android: Appar och spel från den gula familjen på Google Play

Alla gillar det The Simpson. Och om inte, fråga Antena 3, som har sänt och lagt upp upprepade avsnitt av serien sedan 90-talet oavbrutet. Vi har tv-serien (som redan är i säsong 27), vi har nyckelringar, t-shirts, merchandising i alla färger och till och med en film. Men vad sägs om Android? Är de lika allestädes närvarande på Google Play? Spel, appar etc.?

Simpsons-spel och appar på Android

Så förvånande som det kan vara, är sanningen att folket i Springfield överdriv inte mycket för Android, och ta bort det officiella spelet som kom ut 2012 (och som förresten hade en brutal framgång) är det svårt att hitta en app för The Simpson det är verkligen värt det.

The Simpsons: Springfield

Också känd som The Simpsons: Tapped Out, Är han enda officiella Simpsons-spel hittills. Spelet utvecklades av EA Mobile och består av att bygga om staden Springfield, helt ödelagt efter en kärnkraftsolycka orsakad av Homer. Det är det typiska jordbruksspelet där du kan köpa hus och byggnader med munkar och / eller pengar. Det är en mycket populär app på Google Play på grund av dess ständiga uppdateringar och har mer än 10 miljoner installationer.

Ladda ner QR-kod The Simpsons ™: Springfield Utvecklare: ELECTRONIC ARTS Pris: Gratis

Wikia: The Simpsons

Som namnet antyder är denna app en wikia, en guide med mycket fullständig information om allt som har med serien att göra. Här hittar vi information om avsnitt, årstider, skämt, kändisframträdanden, etc. Lyckligtvis är ansökan helt på spanska.

Ladda ner QR-kod FANDOM för: Simpsons Utvecklare: FANDOM drivs av Wikia Pris: Gratis

Trivia: The Simpsons

En liten frågesport eller trivia med frågor om The Simpsons. Inte illa, men det har mycket publicitet, och den här gången är det helt på engelska. Det finns ett annat mycket liknande spel på spanska, som heter Make-T Fan Simpsons.

Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning Ladda ner QR-kod Haz-T Fan Simpsons Utvecklare: AJRP Pris: Gratis

SimpSwrd Surfer Simpsons Craft

Ett spel med plattformsspel hoppa & springa. Det är väldigt väldigt grundläggande, och sanningen är att den knappast ska visas på den här listan, eftersom den enda likheten med Simpsons är karaktären vi kontrollerar: en slags Homer Simpson passerade genom Minecraft, som är monterad på en bil. Men på ett sätt är det till och med kärleksfullt och kontrollerna är ganska bra.

Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning

Donut Simpsons Zip-skärm

De Donut Zip-skärm Det är bara en låsskärm, men den är original på grund av blixtlåseffekten som skapas när du skjuter fingret på skärmen. Naturligtvis är det full av annonser till fullo. Det är den typiska appen du installerar, testa den, säg «Åh, hur coolt»Och du avinstallerar det efter 5 minuter.

Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning

Som du ser arvet från Simpsons på Android är fortfarande mycket sällsynt, och ta bort spelet som publicerats av EA Mobile och Wikia, resten är ganska användbara appar. Det är uppenbart att de bevakar licensen med stor iver, men så snart de inte uppmuntras kommer vi att lämnas utan något anständigt från den gula familjen på Android. jag kommer fortfarande ihåg Simpsons-spel på konsolerna från förr ... ja, de var inte bra spel, men det fanns åtminstone ett val!

Vad tycker du om Simpsons-spel och appar för Android? Vem sköt Mr. Burns? För att kommentera detta och andra ämnen relaterade till striden mellan Big Mac och Krusty Burger, tveka inte att besöka kommentarrutan.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found