Silver eller bly! Narcos-spelet för Android - The Happy Android

För bara en månad sedan den tredje säsongen av Narcos. Nu utan beskyddarens närvaro saknar många av oss den karismatiska figuren av karaktären som spelas av Wagner Moura i serien. Självklart har seriens essens lyckligtvis förblivit intakt, delvis tack vare kontinuiteten hos agenten Peña i handlingen, och till en utan tvekan snabb tempo.

Om du är som jag och redan har sänt de knappa tio avsnitten av denna nya del, kanske du är intresserad av att ta en titt på “Narcos: Cartel Wars”, det officiella spelet i serien för Android.

Narcos: Cartel Wars är ett spel för mobila enheter som har funnits i Play Store i ungefär ett år nu, och under denna tid har det skört anmärkningsvärd framgång, med mer än 5 miljoner nedladdningar.

Det är ett strategispel som personligen påminner mig mycket om det första Warcraft Y Age of Empires som kom ut för PC (WoW fångade mig lite sent och jag vet inte det så bra).

Mekaniken är väldigt enkel, helt enkelt Vi måste ersätta Warcraft-gårdarna med colombianska gårdar, orkarna för fiendens narkotikasmugglare och guld för den “högsta kvalitet” -produkten.

Vårt mål i Narcos: Cartel Wars Det är detsamma som alla narkotika med en bra affärsvision: odla verksamheten, vad fan, skapa ett jävla imperium! Och för detta måste vi besegra andra "affärsmän" genom att invadera deras territorium, trafik i produkten för att få bästa möjliga vinst och bygga en bra armé av trogna.

Men spelet har också sina svagheter. Även om den har en spansk version är översättningen dålig för att säga tillräckligt, så var inte förvånad om dina ögon börjar blöda efter att ha spelat i mer än 15 minuter.

Ladda ner QR-kod Narcos: Cartel Wars Utvecklare: Tilting Point Pris: Gratis

Slutligen ett tips: se upp för köp i appen. Även om det är ett gratis spel har det ett köpelement i spelet på 119,99 €. Ge dig inte pinnen!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found