Ubisoft ger bort Assassin's Creed Unity (PC) för att hedra Notre Dame - The Happy Android

Ubisoft, det franska videospelföretaget, skapare av franchiser som Far Cry eller Tom Clancy's The Division har just meddelat att det kommer att ge bort spelet "Assassin's Creed: Unity”För PC de närmaste dagarna. Anledningen? Den senaste brand som drabbades av Notre Dame-katedralen förra måndagen.

På detta sätt har Ubisoft inte bara meddelat att de kommer att leverera all dokumentation som används i rekreationen av Notre Dame Cathedral i Assassin's Creed Unity, utan kommer också att ge spelet gratis på PC så att användare kan turnera i den ikoniska byggnaden.

Alla som är intresserade kan få denna titel via följande länk på Ubisofts webbplats HÄR. Vi måste bara ange våra data och vi kan ladda ner spelet genom att koppla det permanent till vårt UPlay-konto. Spelet finns också på Ubisoft Store HÄR. Var uppmärksam, eftersom erbjudandet bara är aktivt till nästa 25 april kl 9:00 (lokal tid)!

Under en vecka gav vi bort Assassin's Creed Unity på PC för att hedra den majestätiska Notre-Dame de Paris! Du kan ladda ner den för Uplay PC här: //t.co/Qf60DflCD7 eller i Ubisfot Store: //t.co/MRLsDb7EOB pic.twitter.com/gXUl8a4tJi

- Assassin's Creed ES (@assassinsspain) 17 april 2019

Den franska utvecklaren har också meddelat på sin webbplats att den kommer att donera 500 000 euro för restaurering och återuppbyggnad av den historiska katedralen. Utan tvekan en gest som hedrar Ubisoft.

Andra fynd och erbjudanden för den här veckan

Förutom denna oväntade gåva från Ubisoft nedan samlar vi in ​​andra erbjudanden och kampanjer som är aktiva de närmaste dagarna. Tappa inte ur sikte!

Transistor (episka spel)

Transistor, en sci-fi-tema RPG från skaparna av Bastion. Från och med den 18 april och fram till nästa 2 maj går spelet till vara tillgänglig som gratis nedladdning från Epic Games Store (HÄR). Dess officiella pris är 15,99 €.

King Arthur's Gold

Utvecklarna av King Arthurs Gold har precis meddelat att spelet efter 8 års drift blir Free To Play. Därför blir spelet gratis på Steam istället för 9,99 € som det var värt hittills. Från och med nu kommer spelet att finansieras genom Patreon och betalda DLC.

Ladda ner King Arthur's Gold (Steam)

Xbox One trådlös handkontroll (blå)

Kompatibel med Xbox One-, Xbox One S- och Windows 10-surfplattor eller -datorer. Inkluderar en 3,5 mm-uttag som gör att du kan ansluta dina favoritspelheadset direkt till handkontrollen. Det kan för närvarande köpas på Amazon.de med en rabatt på 30%, för 35,01 euro (HÄR).

Obs! Kom ihåg att du kan köpa med ett Amazon Spain-konto i Amazon Tyskland med samma villkor och garantier.

KINGSTON A400 480 GB SSD

480 GB solid hårddisk tillverkad av Kingston. Snabb start, laddning och filöverföring. Normalt har det vanligtvis ett pris på cirka 65 euro, men för närvarande kan det fås på Amazon för 55,83 euro (HÄR).

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found