Prisma, mode-appen för att göra våra foton till konstverk

Ökningen av appar har varit helt regenerativ för världen av fotoredigering och digital retuschering. Filter Instagram har alltid orsakat en känsla, och mobilapplikationer som Pixlr de erbjuder nästan oändliga möjligheter för alla som gillar att redigera och försköna sina bästa foton. Idag kommer jag för att berätta om Prisma, en applikation som sveper Google Play och det gör att vi kan göra saker som vi aldrig sett tidigare med våra foton och bilder.

Vad är prisma?

Prisma är ett fotoredigeringsprogram som använder mycket specifika filter förvandla vanliga fotografier till autentiska bildverk.

Det vill säga den här appen används inte för att ta bort ljusstyrka, ändra mättnad eller röda ögon. Prisma gör är att tillämpa ett målfilter som förvandlar bilden till något närmare en målning eller ett konstverk. Det är som om en konstnär tog en pensel och en duk och gjorde en representation av ett av våra fotografier. Fantastisk.

En annan av de stora poängen till förmån för denna app är att vi kan använda många filter, filter som imiterar ritstilen för artister som Picasso, Munch eller Howard Miller, bland många andra.

Hur man använder Prisma

Vi står inför en av de enklaste apparna i historien. Vi måste bara ta en bild eller välja en från vårt galleri, klippa ut den och börja testa filter direkt.

Vi har 40 filter eller bildstilar. Vi måste helt enkelt klicka på en av dem för att förhandsgranska att den tillämpas på bilden. Sedan kan vi dra fingret från höger till vänster till sänka eller höja effekten av effekten.

När vi är nöjda med resultatet kan vi ladda ner bilden till terminalen eller dela den på våra sociala nätverk, köra, WhatsApp-samtal etc.

Online-, desktop- och iOS-versioner av applikationen

Prisma har mer än 10 miljoner installationer på Google Play. Om du också vill prova kan du göra det härifrån:

Ladda ner QR-kod Prisma Photo Editor Utvecklare: Prisma Labs, Inc. Pris: Gratis

När det gäller versionerna av applikationen för andra plattformar, för nu Prisma har också en version för iPhone.

Ladda ner QR-kod Prisma Photo Editor Utvecklare: Prisma labs, inc. Pris: Gratis +

Med tanke på Prismas framgång skulle det inte vara förvånande att online- och skrivbordsversioner De hamnar förr snarare än senare, men för tillfället måste vi nöja oss med mobilversionen, som inte är liten. Om du vill prova ett annat program som ger ordet "filter" en ny innebörd, tveka inte och titta på den här fantastiska appen.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.