Dödade sin pojkvän av misstag när hon spelade in en video till YouTube

Oavsett vad som krävs för ytterligare en följare, för ytterligare ett besök, för ytterligare en som på din YouTube-kanal. Med det maximala i åtanke försökte paret bildat av Monalisa Perez (19 år) och Pedro Ruiz (22 år) att spela in hans farligaste video hittills. En video som slutade i tragedi, med Pedro död av ett skott som ett dödligt utfall.

Fakta: telefonboken som borde stoppa kulan

Målet var att spela in en video så farligt fantastisk att den blev viral så snart den laddades upp till hans helt nya YouTube-kanal. En kanal med ett kort liv på knappt en månad och där dess ägare hade alla världens förhoppningar.

Idén med paret var visa hur en telefonbok kan stoppa en kula. För att göra detta avfyrade Monalisa ett direktskott på nära håll (30 cm) i Pedros bröst, med en halvautomatisk pistol från Desert Eagle och med det ovan nämnda skriptet som den enda barriären mellan kulan och hans partners kropp.

Tyvärr (och inte överraskande), boken stoppade inte kulan, direkt på Pedros bröst, vilket orsakade honom ett dödligt sår av nödvändighet. Perez, som förutom att vara mamma till en 3-årig flicka som förväntar sig ett annat barn till den avlidne, ringde omedelbart polisen, men ingenting kunde göras för att rädda den unga YouTuber-livet, enligt CNN.

Hon varnade redan i en tweet, nu är hon fängslad och väntar på rättegång

«Pedro och jag förmodligenvi ska spela in en av de farligaste videorna du någonsin har sett. DIN idé, INTE MIN ”, tweetade Monalisa för bara en vecka sedan.

Jag och Pedro ska antagligen spela in en av de farligaste videorna någonsin 😳😳 Hans idé inte MINE🙈

- Monalisa Perez (@ MonalisaPerez5) 26 juni 2017

Enligt källor från familj och vänner försökte de övertala Pedro Ruiz att inte genomföra det makabra experimentet, men han ”Jag ville ha fler tittare”. “Det borde inte ha hänt”Mening Claudia Ruiz, moster till den avlidne unga mannen.

Monalisa Perez har släppts efter att ha betalat en borgen på 7000 dollar och står inför en andra gradens mordavgift. Om han erkänner sig skyldig kommer han att dömas till tio år och betala 20 000 dollar.

Med ord från Jeremy Thornton, County Commissioner i Norman (Minnesota), ”Jag skulle inte kalla det en olycka. Det var med flit”. Olycka eller inte, det som är klart är att vi står inför en stark kandidat för nästa Darwin Awards Nästa år. Mänsklig dumhet i sin renaste form.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found