Få en LeTV Leeco Le Max 2 till bästa pris denna Black Friday

De Svart fredag och alla stora märken håller redan på att värmas upp för en av årets mest kraftfulla kampanjer. Butiker och nätbutiker ligger inte långt efter och förbereder också sina bästa erbjudanden för 2016 för detta 25 november, som för många presenteras som det perfekta tillfället att gå vidare med inköpen av denna jul och spara några euro.

När det gäller onlineshopping har det praktiskt taget blivit vanligt och många butiker erbjuder bra rabatter hela veckan, som kulminerade nästa måndag i det som redan kallas Cyber ​​måndag . Trevligt drag för dem som inte gillar tvångs shopping i sista minuten.

Black Friday 2016 på GearBest

I år har online-elektronikbutiken GearBest fokuserat din Black Friday-kampanj i två olika aspekter.

Å ena sidan kommer vi att ha rabattkuponger med vilka vi kan få erbjudanden upp till 80% på olika elektroniska produkter, som smartphones, surfplattor, actionkameror, hörlurar eller robotdammsugare.

Erbjudandena tillägnad några av de bästa terminalerna för tillfället, till exempel LeTV Leeco Le Max 2 eller den One Plus 3, att vi kan få för 199 euro respektive 443 euro.

För de som inte känner till LeTV-varumärket är det en kinesisk smarttelefontillverkare som gör saker mycket bra och att vi kommer att höra mycket om detta nästa år utan tvekan. Alla dess terminaler har mycket kraftfulla specifikationer som skulle göra mer än ett gråt. Som ett exempel på det nämnda Leeco Le Max 2, en 5,7-tums terminal med 2K-upplösning, 2,15 GHz Snapdragon 820-processor och 21 MP-kamera bland andra finesser. Nästan inget.

Att sluta, om vi gör vårt köp via PayPal får vi en extra rabatt på 2%, som vid större köp kan vara en ganska elegant liten topp.

GearBest Black Friday-kampanjen börjar om två dagar, denna onsdag. Du kan se alla rabatter och erbjudanden genom att besöka kampanjens egen webbplats, här.

GearBest | Black Friday-kampanj

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found