En Plus 3T i granskning: en vild high-end med 6 GB RAM och mycket att erbjuda - The Happy Android

One Plus 3T är den förbättrade versionen av den tidigare One Plus 3, en smartphone som förvånade lokalbefolkningen och främlingar för sin höga kvalitet, och särskilt för att närma sig high-end med ett mycket billigare pris än de mest framgångsrika superterminalerna. I den här nya modellen med tagline "T”, Vi kommer att kunna se vissa förbättringar jämfört med den ursprungliga One Plus 3, med framför allt en uppdatering i processorn för en kraftfullare Snapdragon, en bättre kamera och en längre batteritid, bland andra.

I dagens granskning tittar vi på One Plus 3T, en avancerad terminal, kraftfull och med en elegant design som påminner oss varför One Plus är bland de bästa av dagens mobiltelefoni. Vi började!

Display och layout

One Plus 3T har en 5,5-tums AMOLED-skärm med 2,5D-krökning, Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) och 401 pixlar per tum, alla skyddade av ett resistent Corning Gorilla Glass 4.

Metallkroppen är gjord av ett enda lager (något ovanligt i smartphones av denna typ), som bearbetas tills önskat slutresultat erhålls. En kaross med en högkvalitativ konstruktion och en förstklassig finish. I synnerhet vi står framför en lätt telefonuppnår en slutvikt på 158 gram.

En annan detalj när det gäller design och användbarhet kallas Varningsreglage, en fysisk knapp med tre positioner på vänster sida som hjälper oss att styra aviseringar (alla, prioritet eller ingen). En funktion som om vi vet hur vi kan dra nytta av den kan vara riktigt användbar.

Kraft och prestanda

Maskinvaran är en riktig behandling för älskare av kraftfulla nästa generations smartphones. One Plus 3T upprätthåller 6 GB RAM (LPDDR4) och förbättrar processorn för One Plus 3 genom att lägga till en förnyad Qualcomm Snapdragon 821 Quad Core körs på 2,35 GHz. En förbättrad CPU som får effektivitet och batteriförbrukning. Utan att glömma hans GPU Adreno 530, självklart inte.

När det gäller lagringsutrymme har de presenterats 2 modeller, en med 64 GB utrymme och den andra med 128 GB (båda inte utbyggbara). Med 64 GB-modellen har vi gott om de flesta fall, men för dem som fortfarande letar efter det plus, där har du 128-modellen.

När det gäller operativsystemet har det anpassningsskiktet Oxygen OS 3.5 för Android 6.0, som uppdateras via OTA till Android 7.0 (de fick det nyligen, både One Plus 3 och One Plus 3T) så snart vi slår på det och letar efter systemuppdateringar för första gången.

Kamera och batteri

Kameran är en annan av de aspekter som gynnats av denna nya 3T-modell av One Plus. Den bakre linsen (den här gången tillverkad av Samsung) håller 16MP upplösning med blixt, autofokus och f / 2.0-bländare, och den främre genomgår en förbättring som fördubblar dess kapacitet tills den matchar 16MP på den bakre linsen. En kamera som fungerar riktigt bra både i miljöer med naturligt ljus och i andra med mindre ljus.

Batteriet är också optimerat. Vi går upp till 3400 mAh, inklusive funktionaliteten i snabb laddning, vilket möjliggör expressladdningar för tider med störst behov. I denna aspekt skulle kanske en förbättring av batteriet fortfarande något högre ha uppskattats (något närmare 3800mAh skulle ha varit inte mer), men det är anmärkningsvärt att den ökning den har upplevt jämfört med den tidigare modellen Det har inte påverkat terminalens vikt eller storlek.

Hur kan det vara annorlunda, enheten innehåller också en fingeravtryckssensor, placerad på terminalens framsida. Slutligen, när det gäller anslutning, har den en 4G-anslutning, Bluetooth 4.2 och Dual SIM.

Pris och tillgänglighet

One Plus 3T är en avancerad smartphone, men sanningen är att priset är mycket rättvisare än andra konkurrenter med liknande funktioner. I det avseendet finner vi det One Plus 3T presenteras i ett sortiment som svänger mellan 400 och 490 euroär GearBest-butiken där vi kan hitta det billigare idag till ett pris av 402,89 €.

Kort sagt, en vild terminal som få andra, som vi kan spela de mest krävande spelen med, köra alla applikationer som kommer vår väg och ta bra foton tack vare dess framgångsrika 16 megapixel bakre kameror och selfies. En smartphone för dem som letar efter kraften och bearbetningsnivån för en, till exempel, Samsung Galaxy, utan att lämna ett kriminellt hål i fickan.

GearBest | Köp One Plus 3T (€ 402,89, ungefär $ 439,99 att ändra)

Amazon | Köp One Plus 3T (cirka 490 €, cirka 529 $ att ändra)

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.