YOKATV KB2 PRO i analys, bra TV Box med ROOT och 3 GB RAM

I dagens recension återvänder vi till Android TV Boxes-världen med enheten YOKATV KB2 PRO. En multimedia-låda som presenterar exakt samma hårdvara som MECOOL BB2 PRO som jag har i vardagsrummet, vilket har gett mig en hel del glädjeämnen hittills. Vad erbjuder YOKATV TV Box oss då? Låt oss ta en titt!

Innan vi börjar måste vi klargöra att vi står inför en avancerad kinesisk TV-ruta inom de förslag som kommer till oss från den asiatiska kontinenten. Det är inte en NVIDIA Shield TV - det är inte heller 200 euro värt - men det är en av de bästa som för närvarande finns i butiker som GearBest eller AliExpress för att föra Android till hemmets TV.

YOKATV KB2 PRO i granskning, en säker satsning med 3 GB RAM, en kraftfull CPU och flera intressanta förinstallerade applikationer

Nackdelen med många av de kinesiska TV-lådorna som vi ser idag är att enhetens kvalitet vanligtvis är helt i linje med priset. Ren logik, eller hur? Det finns inte många överraskningar där: om du köper en billig låda får du en måttlig prestanda som ofta leder till ständiga problem. YOKATV KB2 PRO är en enhet som, utan att vara perfekt, ger viss säkerhet när det gäller att möta behoven hos en standardanvändare. Men låt oss gå igenom delar ...

Design och tillverkning

YOKATV KB2 PRO har en elegant finish med ett slående grått hölje och en logotyp som lyser och blir blå när vi startar enheten (och röd när den är avstängd). Materialet som det tillverkas med är av en kvalitet över genomsnittet, vilket jag åtminstone uppskattar mycket. Utan tvekan är det en TV Box som sticker ut i den estetiska delen. Enkelt men trevligt.

Kraft och prestanda

YOKATV KB2 PRO utrustar en processor Amlogic S912 Octa Core ARM Cortex-A53 CPU som körs på 1,5 GHz, Mali-T820 GPU, 3 GB RAM-minne och 32 GB internt lagringsutrymme som kan utökas med Android 6.0 som ett operativsystem.

Det är inte särskilt vanligt att hitta TV-lådor med 32 GB intern lagring, vilket innebär att vi kommer att kunna titta på stora torrents i streaming, eller installera alla typer av klassiska videospel-ROM utan rädsla för att ta slut på utrymmet.

KB2 PRO kan spela upp innehåll i 4K vid 60 fps, och den stöder HDR vilket är bra, samt har H.265 HEVC. Om vi ​​har en bra TV kommer vi att kunna få en riktigt bra prestation av den.

Generellt kan vi säga att den har en högkvalitativ processor som Amlogic S912 och dess RAM och lagring förstärker bara hela uppsättningen för att leverera flytande prestanda för applikationer i de flesta situationer.

Applikationer och funktionalitet

Även om det inte anges i produktbladet, från vad jag har sett i olika forum, YOKATV KB2 PRO innehåller seriella rotbehörigheter. Å andra sidan är TV Box förinstallerad med följande applikationer:

Netflix fungerar korrekt, och om vi måste hitta något problem kan vi säga att det visar några problem med Movistar + -appen: ibland stängs den oväntat när vi försöker hoppa framåt i uppspelningen av ett spår (även om vi spelar innehåll " utan mer "fungerar det bra). Andra applikationer som YouTube, Spotify eller emulatorer fungerar perfekt utan större klagomål att belysa.

Portar och anslutningar

KB2 PRO har två USB-portar, micro SD-kortplats, HDMI, AV, optisk port och LAN-port. Den har Bluetooth 4.0-anslutning och Stöder WiFi AC och Dual Band-nätverk (2.4G / 5G).

Sanningen är att anslutning är en stor sak till förmån för denna TV-låda, eftersom det inte är vanligt att hitta enheter med så många funktioner i denna mening som YOKATV-lådan.

Pris och tillgänglighet

Android TV Box YOKATV KB2 PRO har ett pris på 78,73 €, cirka 95 $ att ändra på GearBest. Ett högre pris som i detta fall kompenseras av den höga kvaliteten på komponenterna i denna enhet.

Yttrande och slutlig bedömning av YOKATV KB2 PRO

[P_REVIEW post_id = 11067 visual = ’full’]

Är det värt att köpa en TV Box så här? Ärligt talat, om vi väljer mycket billigare alternativ och vi planerar att använda det intensivt, utöver att spela upp videor från penna enheter eller liknande, är det troligt att vi kommer att bli frustrerade. Om vi ​​letar efter något med en prestanda som ligger över genomsnittet och som ger oss ett visst förtroende, är KB2 PRO ett av de bästa alternativen som finns idag.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.