#myAndroid: Ta detta test och upptäck din perfekta Android-estetik - Happy Android

Bakgrunden till vilken terminal som helst är spegeln i användarens själ. En tapet säger allt och bara tittar på en hemskärm vi kan intuitera många gånger vilken typ av person som är ägare till terminalen. Bilden av din partner, en bild av Batman, en oskyldig kattunge eller en abstrakt tapet. En tapet för varje person.

#myAndroid smakprov

Google har gjort tillgängligt för alla sina användare ett märkligt test som vi kan utföra via den officiella Android-sidan på drygt en minut. Detta lilla frågeformulär har blivit känt som#myAndroid smakprov (#myAndroid smakprov), som hjälper oss att hitta vårt perfekt tapet, plus ett matchande startprogram och ikonpaket.

Hur vet Google vad min perfekta tapet och estetik är?

Även om det till en början kan verka som ett av många test, den typ som fyller nätverket och som tjänar lite mer än att passera tiden, det här korta frågesporten har sin smula. Varje fråga är nära kopplad till en estetisk smak och kommer att beskriva vilken typ av bild och ikoner som bäst passar vår mest primära smak.

Det är viktigt att vi svarar snabbt utan att tänka för mycket på vårt svar. I denna typ av frågeformulär den första impulsen är den som räknas. Flerfärgad eller monokrom? Live eller off? Maximalistisk eller minimalistisk? Släpp dig själv och svara på det första du kommer att tänka på!

Ladda ner och installera startprogrammet, bakgrunden och anpassade ikoner

Efter alla 20 frågor #myAndroid Taste Test visar oss 3 bakgrundsbilder lämplig för de uppgifter som samlats in under det här roliga frågeformuläret, tillsammans med deras motsvarande ikonpaket Y launcher, som vi kan ladda ner och installera på vår Android-terminal via deras motsvarande nedladdningslänkar.

Ett intressant verktyg som hjälper oss att testa och experimentera med olika bakgrundsbilder och olika anpassningar för att hitta "smaken" av vår egen Android.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found