Google Play Awards 2017: Årets bästa appar

Samma vecka Google tillkännagav precis Google Play-utmärkelsen till de bästa applikationerna och spelen från den officiella Android-butiken 2017. Den globala utmärkelsen för årets bästa applikation gick till Sokratisk, en app som hjälper oss att lösa matematiska problem och ekvationer helt enkelt genom att ta ett foto av dem.

Applikationen fungerar också med andra ämnen som vetenskap, biologi, historia, engelska och många andra. Ett välförtjänt pris för en helt enkelt fantastisk app.

Ladda ner QR-kod Socratic Developer: Socratic Price: Gratis

2017 Google Play Awards för bästa app: En titt på Olympus av Android-appar

När det gäller resten av vinnarna har Google valt att dela upp dem i kategorier och presentera 5 vinnare för var och en av dem. Därefter bifogar vi en lista med några av de mest framstående vinnarna i år (du kan se hela listan HÄR) i var och en av de annonserade kategorierna.

Mer underhållande

Bland vinnarna i kategorin "Mest underhållande" hittar vi Ankare:

Ladda ner QR-Code Anchor - Applikation för att skapa podcasts Utvecklare: Spotify Ltd. Pris: Gratis

En plattform för nya röster, som din. Lyssna på nyhetssammanfattningar, användarskapade podcasts och interaktiva radioprogram. Du kan också kasta din egen.

Bästa sociala appar

För kategorin bästa sociala applikationer hittar vi några appar som är mycket intressanta som Cookpad Recept:

Ladda ner QR-kod Hemlagade recept gratis Utvecklare: Cookpad Inc (Storbritannien) Pris: Gratis

Hitta användarskapade recept och skicka enkelt dina egna till denna grupp amatörkockar. Vill du dela dina äventyr som kock eller prata om matlagning? Du kan lägga upp foton av rätterna du lagar och starta privata eller gruppchattar.

Bästa applikationer för dag till dag

Bland de bästa applikationerna dagligen finns appar som My Fitness av Jillian Michaels:

Ladda ner QR-kod Jillian Michaels: Fitness App-utvecklaren: EM Digital LLC Pris: Gratis

Träna som den berömda med anpassade dagslingor och Jillian-demos för att muntra upp dig för varje drag. Du kan också följa en personlig måltidsplan för att uppnå en högre nivå av välbefinnande.

Mer innovativ

I det mest innovativa avsnittet sticker applikationer som Pinterest eller Snapchat ut och andra mindre kända, men lika intressanta eller mer, som Var mina ögon:

Ladda ner QR-kod Be My Eyes - Helping the blind Developer: Be My Eyes Pris: Gratis

Bra gärningar spelar ingen roll hur små. Hjälp en blind person som använder en live videoanslutning eller be en internationell gemenskap av synade användare om hjälp.

Bästa upptäckter

Bland de bästa upptäckterna under 2017 välkomnar vi applikationer som Libby, ett fascinerande digitalt bibliotek, viktigt för älskare av läsning:

Ladda ner QR-kod Libby, av OverDrive Utvecklare: OverDrive, Inc. Pris: Gratis

Libby samlar det bästa av ett bibliotek - gratis läsning och oändliga alternativ - med bekvämligheten i den digitala tidsåldern. Få lån för ditt bibliotek och fördjupa dig i läsning med e-bokläsaren och ljudboksspelaren integrerad i applikationen.

Bäst för barn

I den kategori som ägnas åt det minsta av huset har Google valt att belöna bland annat Stjärnpromenad, en astronomiapp för barn som har fått höga betyg av samhället:

Ladda ner QR-kod Star Walk: Astronomy for Kids 💫 Star Map Developer: Vito Technology Pris: Gratis

Framtidens astronomer kan lära sig om planeter, konstellationer och mycket mer på observatoriet och filmer, eller genom att resa ut i rymden med en astronautko.

Mer populär

Slutligen, i rankningen av de mest populära applikationerna, har några applikationer som intressanta - och störande - sticker ut, till exempel FaceApp:

Ladda ner QR-kod FaceApp Utvecklare: FaceApp Inc Pris: Gratis

Förvandla ditt ansikte med artificiell intelligens med en enkel touch: lägg till ett vackert leende, åldras eller föryngra personen på bilden, gör dig mer attraktiv, ändra ditt kön och förbättra din selfie med attraktiva stilfilter.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.