Asus ZenFone Max Pro M1, Snapdragon och 5.000 mAh för mindre än 100 €

Under det senaste året har jag inte granskat många mobiler och vill komma tillbaka på rätt spår så att vi kan hålla oss uppdaterad så mycket som möjligt med de nya enheterna som lanseras på marknaden. Därför ska vi i dagens inlägg ta en titt på Asus ZenFone Max Pro M1, en terminal som släpptes på marknaden 2018, men som idag har mer än tillräckligt med rotting för att kunna fortsätta vara ett spel att ta hänsyn till.

Vi står inför en av få enheter under 100 euro som monterar ett Qualcomm Snapdragon-chip, med mycket högre prestanda än de flesta smartphones som rör sig till samma prisnivå. Dessutom fungerar både batteriet, skärmen och kameran på en mer än anständig nivå, men låt oss gå igenom delar ...

Asus ZenFone Max Pro M1 i granskning, en mega-budgetenhet med medelklassfunktioner

Inom Asus Max Pro-linjen finns två modeller, denna M1 och Max Pro M2. Den senare, en mycket liknande terminal men med en större skärm, hack och en Snapdragon 660 SoC som gav den mer processorkraft (143 000 poäng i Antutu). Tyvärr har M2 upphört, så det är omöjligt att få en av dessa terminaler idag.

Design och display

Med det sagt, och med fokus på Max Pro M1, hittar vi en smartphone som monteras utmärkt 5,99-tums Full HD + (2160 x 1080p) skärm. En IPS-panel med mycket hög densitet med 403 pixlar per tum, 2,5D böjt kantglas och ett kontrastförhållande på 1500: 1. Kort sagt, en mest attraktiv skärm.

På designnivå står vi inför en klassisk mobiltelefon utan hack eller inbäddad kamera eller konstiga saker, mycket i linje med terminalerna som vi kunde se för några år sedan i butikerna. Fingeravtrycksläsaren är placerad på baksidan och har ett hölje med en aluminiumfinish i svarta och grå färger. Den har måtten 76 x 159 x 8,5 mm och dess vikt är 180 gram. En terminal av det lättaste om vi tar hänsyn till att det innehåller ett väldigt odjurbatteri på 5.000 mAh.

Kraft och prestanda

När vi kommer in i tarmen hos detta lilla odjur ser vi att det rider på en SoC 64-bitars Snapdragon 636 Octa Core som körs på 1,8 GHz, med Adreno 509 GPU, 3 GB LPDDR4X RAM och 32 GB internt lagringsutrymme som kan utökas upp till 2 TB via SD. Operativsystemet är Android 8.0 Oreo.

För att ge oss en uppfattning om dess kraft tittar vi på en terminal med ett resultat i Antutu på cirka 110 000 poäng. En prestanda som mycket liknar den för Samsung Galaxy M20, Samsungs satsning för mellanklassen (dock för mindre än hälften av priset).

Kamera och batteri

När det gäller fotografiska avsnitt utrustar ZenFone Max Pro M1 en dubbel bakre kamera med en huvudsensor på 13MP med bländare f / 2.2 och en pixelstorlek på 1,12 µm och en 5MP vidvinkelobjektiv. I selfies-området har den en 8MP frontkamera med en pixelstorlek på 1,12 µm. Generellt kan vi säga att det är en kamera av medelkvalitet, med mycket bra resultat på foton på dagtid, men som lider i natt eller dåligt upplysta miljöer (något vanligt i mellanområdet).

Batteriet är en annan historia, och som vi nämnde lite ovan innehåller denna Max Pro M1 ett av de mest kraftfulla batterierna på marknaden, med 5.000 mAh och snabb laddning. För praktiska ändamål ger detta oss en autonomi som sträcker sig mellan en och en halv dag och två dagars användning.

Anslutning

Denna Asus Zenfone innehåller Bluetooth 4.2, Dual SIM (nano + nano), USB On-The-Go, VoLTE, hörlursuttag och FM-radio.

Pris och tillgänglighet

Asus Zenfone Max Pro M1 har ett vanligt pris på cirka 112 euro, men för närvarande vi kan få det för 93,55 € på GearBest tack vare ett flash-erbjudande som kommer att vara aktivt de närmaste 3 dagarna.

Kort sagt, om vi letar efter en telefon som är så billig som möjligt, utan pops men som ger bra prestanda, är detta ett av de mest intressanta alternativen som vi för närvarande kan hitta, eftersom det har kvalitetskomponenter och mellanklasskomponenter, men på samtidigt som priset har varit på marknaden i nästan 2 år har priset sjunkit avsevärt.

GearBest - Köp Asus Zenfone Max Pro M1

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found