8 Bit Photo Lab: En härlig fotoredigerare med fantastiska retrofilter - The Happy Android

8 Bit Photo Lab är en app som tar dig tillbaka i tiden. Tillbaka till tiden för GameBoys, NES, Spectrum, axelplattorna och de feta Bollycaos. Kommer du ihåg när arkadspelen var värda 25 pesetas och den bästa grafiken du någonsin sett var Mortal Kombats? 8 Bit Photo Lab är en enkel fotoredigerare för Android med några av de mest retro och bäst gjorda filtren som vi har sett på länge. Pixel konst i sin renaste form.

Retrofilter som påminner om konsoler och spel från förr

Om vi ​​någonsin har drömt om att visas i ett Commodore 64-spel eller i Castlevania of the Gameboy Advance, är det nu vår tid. Den här fotoredigeraren har en intressant palett med filter och effekter som förvandla våra foton till autentiska retroskärmdumpar.

Old-school grafik med mer än 40 olika färgpaletter: GameBoy, GameBoy Advance, NES, TO7 / 70, Amstrad CPC 6128, Apple II, ZX Spectrum, Commodore 16 och 64, VIC 20, CGA, EGA, SAM Coupe, VGA etc.

Förutom filtret har varje bild en ganska acceptabel nivå av anpassning, vilket gör det möjligt att reglera upplösningsnivån eller pixelstorleken, sammanflätningsmönstret, ljudnivån och olika andra detaljer.

En av de positiva punkterna i denna applikation för Android är att, till skillnad från andra redaktörer för samma plattform, kan flytta stora bilder, med en utskriftskvalitet på upp till 4096 x 4096 i PNG-format, något som uppskattas (inget är mer irriterande än att ha en bild med ett bra redigeringsjobb och inte kunna exportera den till acceptabla storlekar för datorer eller större enheter).

Ladda ner QR-kod 8Bit Photo Lab, Retro Effects Developer: Ilixa Pris: Gratis

Kort sagt, 8 Bit Photo Lab är en applikation som kommer att glädja älskare av retrografik, och att det förutom att vara lätt att använda, ger riktigt tillfredsställande resultat. Vad tar vi en Space Invaders?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.