Blackview S8 i granskning: en klon av Galaxy S8 med 4 kameror

Vid denna tidpunkt vet jag inte längre hur många smartphones med en infinity-skärm eller "utan ramar" vi har sett. De Blackview S8 Det är utan tvekan en annan mobil att lägga till i listan, men med sina egna stjärnegenskaper.

Å ena sidan kan vi säga att det är det en av klonerna på Samsung Galaxy S8 med en av de vackraste och eleganta ytorna sett hittills. Å andra sidan, hej: 4 inbyggda kameror. En dubbel i ryggen och en annan exakt samma i selfieområdet. I dagens översyn passerade vi vårt speciella förstoringsglas över Blackview S8.

Blackview S8, en klon av S8 med en förstklassig finish till priset av ett prisvärt mellanklass

Blackview S8 är avsedd för dem som tycker om designstilen på Samsung Galaxy S8, men inte behöver en så kraftfull smartphone eller är villiga att lämna en och en halv lön på vägen. Något ganska förståeligt, eller hur?

Design och display

Blackviews S8 har en 5,7-tums ramlös skärm, med bildförhållandet 18: 9 och HD + upplösning (1440 x 720p). Enheten har en böjd kantdesign med frånvaron av en främre fysisk knapp och ett metallfärgat bakstycke som ger den en förstklassig lyster som väsentligt uppmärksammar.

Vi kanske inte har en Full HD-skärm, men terminalens allmänna utseende när det gäller design och finish är väldigt attraktivt. Vi skulle säga att det är något som liknar vad Elephone uppnådde förra säsongen med sin Galaxy S7-klon, Elephone S7. En mycket framgångsrik avslutning som slutade segra som kastanetter. Och många märkte inte ens det.

I en annan riktning har Blackview S8 mått på 15,40 x 7,19 x 0,85 cm och en vikt på 190 gr.

Kraft och prestanda

När det gäller hårdvara hittar vi en MTK6750T Octa Core 1,5 GHz CPU, Mali T860 GPU, 4 GB RAM-minne Y 64 GB internt lagringsutrymme kan utökas upp till 128 GB med kort. Allt detta under paraplyet av Android 7.0.

Vi står inte inför en prestanda utan gränser, men jag kan försäkra er om att den här processorn med 4 GB RAM fungerar men mycket bra. Min nuvarande mobil använder samma CPU och de 4 GB RAM-minnet, och hittills har det gett mig bara glädje.

Kamera och batteri

Jag har nyligen läst att Blackview S8 är den första mobiltelefonen utan ramar som utrustar fyra kameror i sin struktur (SONY IMX 258). Jag vet inte om det kommer att bli det första i världen som gör det, men det är verkligen en aspekt att tänka på.

Det betyder att på baksidan hittar vi en 13.0MP + 0.3MP dubbelkameraoch på framsidan en annan 8.0MP (13.0MP med programvara) + 0.3MP dubbel selfie-kamera. Det betyder att vi kommer att ha den berömda suddighetseffekten i både de främre och bakre kamerorna.

När det gäller autonomi bär Blackview S8 ett inbyggt 3180mAh batteri. En tillräcklig mängd för en terminal vars skärm inte överstiger 6 tum och har en processor med låg energiförbrukning.

Pris och tillgänglighet

De Blackview S8 har precis presenterats i samhället och kan redan erhållas i förförsäljningsfasen under perioden 16-23 oktober till ett pris av 149,99 dollar, cirka 127 euro att byta. Från 23 oktober dess officiella pris kommer att vara 144 euro.

Kort sagt, vi står inför en av de vackraste klonerna på Samsungs Galaxy S8, med en ganska framgångsrik premiumfinish och mer än anständig hårdvara, med ett utmärkt värde för pengarna.

GearBest | Köp Blackview S8

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found