5 billiga tabletter rekommenderas för barn och ungdomar (2018)

IPads är inte för alla. Om det är första gången vi närmar oss en surfplatta eller en mobil enhet är det troligt att en "raket" som Microsofts Surface Pro kommer till oss lite stort. I grund och botten för att vi inte kommer att kunna dra full nytta av det. Om användaren av surfplattan är ett barn, terminalen kan också ta några träffar på vägen.

För dessa fall är det bäst att söka en billig surfplatta, eller åtminstone inte för dyr. En enhet som hjälper oss att bli bekanta med denna typ av teknik och i processen lära oss grunderna och användningen av Android. Perfekt även för vuxna eller äldre som börjar komma in i världen.

5 tabletter rekommenderas för barn, med ett bra valuta för pengarna

I dagens inlägg kommer vi att granska några intressanta rekommendationer för dem som letar efter En Android-surfplatta för det minsta i huset och det är prisvärt. Enheter som uppfyller minimikrav, så att du kan titta på videor, multimediainnehåll, installera pedagogiska appar och det udda spelet. Allt detta utan att involvera oss en stor förlust om det drabbas eller går sönder.

Samsung Galaxy Tab A

Detta är i alla "saraos", och det skulle inte bli mindre i tablettvärlden. Din Samsung Galaxy Tab A från 2016 är fortfarande närvarande den bästsäljande surfplattan på Amazon, med mycket positiva betyg från användare.

Den har en Exynos 7870 Octa Core 1,6 GHz-processor, 10,1-tums Full HD-skärm, 2 GB RAM, 32 GB internt utrymme, 7 300 mAh batteri och Android 7.0. De perfekta funktionerna för någon som precis börjat, med en skärm av hög kvalitet och lång livslängd på batteriet.

Ungefärligt pris *: € 172,90 (Se in Amazon)

Xiaomi Mi Pad 3

Om vi ​​går efter något lite kraftfullare kan vi inte sluta titta på Xiaomis senaste surfplatta, Xiaomi Mi Pad 3. Här följer företaget samma policy som med sina mobiler och erbjuder enheter med hög kvalitet och rivning av priser.

Mi Pad 3 utrustar en 7,9-tums skärm med en fantastisk 2K-skärm (2048 x 1536p), Mediatek högpresterande processor (10 kärnor vid 2,1 GHz), 4 GB RAM och 64 GB internt utrymme. Operativsystemet är Android 7.1.2 (MIUI 9) och batteriet har en kapacitet på 6600 mAh.

Det är fortfarande för mycket kraft för en initiativtagen, men på grund av dess stora valuta för pengarna kan vi inte sluta rekommendera det, både för barn och vuxna.

Ungefärligt pris *: 146,24 € (se in GearBest)

Huawei Media Pad T3

Huawei har också sin egen surfplatta "för alla budgetar." Denna Huawei Media Pad T3 är försedd med "Amazon's Choice" som redan från början förutsätter en viss kvalitet. Den perfekta enheten för titta på YouTube-videor, bläddra och installera lätta appar och spel för barnen att underhålla sig själva efter att ha gjort sina läxor.

Bland dess funktioner hittar vi en 1,4 GHz Snapdragon 425-processor, 2 GB RAM och 16 GB internt lagringsutrymme som kan utökas upp till 128 GB via SD-kort. Den monterar ett 4800 mAh batteri, 5MP kamera med automatisk fokus och Android 7.0 operativsystem.

Ungefärligt pris *: € 148 (se in Amazon)

Brand 7

Amazon har redan lanserat sin nya Fire 8-surfplatta, med en något större skärm och mer internt utrymme, dock om vi letar efter något billigt, med Fire 7 har vi mer än tillräckligt. På grund av dess storlek står vi inför en mycket mer hanterbar, lätt enhet och med begränsade specifikationer men optimerad för att få ut mesta möjliga av hårdvaran.

Fire 7 monterar en 1,3 GHz Quad Core-processor, 1 GB RAM och 8 GB internt utrymme med en SD-kortplats på upp till 256 GB. Amazon-applikationsbutiken är förinstallerad, även om Play Store också kan installeras för hand.

Ungefärligt pris *: 69,99 € (se in Amazon)

YOTOPT

Vi avslutar listan över rekommenderade tabletter för barn med en enhet från ett litet känt varumärke som ger mycket bra kommentarer på Internet. Dess stora fördel är att den inte ens når 100 euro och presenterar sig som ett mycket bra alternativ till Fire 7 och Fire 8-surfplattorna.

YOTOPT-surfplattan monterar en 10,1-tums HD-skärm, 1,3 GHz Quad Core MT6580-processor, 2 GB RAM och 16 GB utrymme som kan utökas upp till 128 GB via SD. Operativsystemet är Android 7.0 och har ett 5.000 mAh batteri. Ett annat intressant faktum är att den också har en micro-SIM-kortplats (data / samtal).

Ungefärligt pris *: 89,98 € (se in Amazon)

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found