Hur man klonar Android-appar för användning med flera konton

Normalt när vi har en smartphone och vi fyller den med appar agerar vi alltid på samma sätt. Vi installerar en applikation, vi loggar in med motsvarande konto och något annat fjäril. Hittills är allt korrekt.

Vad händer då om vi har mer än ett konto för samma app? I så fall har vi inget annat val än att stänga den aktiva sessionen och logga in igen med ett annat konto.

Att använda flera konton kan vara fan

Detta kan vara ganska besvärligt om vi ständigt behöver byta konto. Tänk dig att du är en community manager som hanterar flera Twitter- och Facebook-konton samtidigt! Du kan bli galen!

En rimlig väg ut för denna typ av problem kan vara att använda appen Parallellt utrymme, en app-virtualiseringsmotor som tillåter ossklona eller duplicera alla applikationer på vår Android-enhet att användas oberoende, med olika konton och inställningar.

Hur man klonar alla Android-applikationer i 5 steg

Parallel Space är en ganska intuitiv app, och vi måste bara installera den för att bli ledsen genom de olika konfigurationsstegen. Processen att duplicera alla applikationer är så enkel:

  • Vi installerar och öppnar appen Parallellt utrymme på vår telefon eller surfplatta.
  • I nästa fönster ser vi en lista över appar installerade på vår enhet. Vi väljer de appar vi vill klona.
  • Klicka på "Lägg till i parallellt utrymme”.
  • Från och med nu ser vi hur en duplikat av varje vald app skapas på Parallel Space-skrivbordet.
  • Klicka på önskad app och vi konfigurerar det med kontot och personliga inställningar som vi vill ha.

Från och med den här tiden kan vi använda vilken som helst av de dubbla apparna helt enkelt genom att ange det alternativa skrivbordet som vi har skapat i Parallel Space och starta önskad applikation.

I bilderna ovan har vi skapat en kopia av Twitter att använda den med ett annat konto, men vi kan göra detsamma med andra appar som WhatsApp, Instagram, Line, YouTube etc.

Andra funktioner: privat installation

Djupt ner i vad denna app erbjuder oss är en miljö som är parallell med vårt vanliga appekosystem, som tillåter oss bland annat att använda funktioner som den som kallas "privat anläggning”. På detta sätt kan vi installera en app på vår Android, lägga till den i Parallel Space, avinstallera den från terminalen och samtidigt fortsätta att hålla den aktiv i programmets alternativa applåda.

Problem med parallellt utrymme? Prova 64Bits-versionen

Därefter lämnar jag installationslänken för den här intressanta appen. Parallel Space är den första Android-app-virtualiseringsmotorn som hanterar två konton samtidigt, en klassiker på Google Play som redan har mer än 50 miljoner installationer och 4,6 stjärnor.

Ladda ner QR-kod Parallel Space - Multi Accounts Developer: LBE Tech Pris: Gratis

Om din telefon eller surfplatta har en 64-bitars processor behöver du motsvarande version för denna typ av enhet:

Ladda ner QR-kod Parallel Space - 64Bit Support Utvecklare: LBE Tech Pris: Gratis

Slutligen kommentera att det är en gratis applikation, med integrerade inköp om vi vill bli av med de alltid närvarande annonser i appen. I vilket fall som helst är den gratis versionen så komplett att om vi inte vill utnyttja den mest behöver vi knappast hoppa till premiumversionen.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found