Filtrering av 5 minuter av "The Immortal's Sword" (live action)

Det verkar som Hiroaki Samuras stjärna manga, “Det odödliga svärdet” (Mugen ingen juunin) kommer du äntligen att kunna njuta av en korrekt recension, den här gången i form av en levande bildfilm.

Den som ansvarar för att styra kött- och blodinkarnationen av Manji, Rin och företag är ingen ringare än Takashi miike, kontroversiell japansk regissör (“Ichi mördaren ”,“ 13 mördare”), Det med detta Bladen av det odödliga undertecknar sin 100: e långfilm.

Filmen har nyligen presenterats på Cannes festival 2017, så vi har redan sin motsvarande trailer (på engelska):

Vid första anblicken ger trailern mycket goda känslor, och det verkar som om den här gången kommer det att finnas en stor portion blod, tarmar, svek och handling i överflöd. Dräkterna verkar ganska trogna originalet och gjutning i allmänhet kan vi säga att det är framgångsrikt. Kort sagt, en pinne att hålla fast vid, efter den nedslående och tröttsamma anime-anpassningen från 2008.

Immortals svärd: 5 minuters läckage

Om vi ​​fortfarande vill se lite mer av den här lovande filmen kan vi också titta på följande filtrering av «Det odödliga svärdet»Upplagt på YouTube för över 3 månader sedan, och det visar Rins föräldrars död, hennes första möte med Manji och Makies introduktion.

Vad tycker du om den nya filmen av The Immortal Sword? Kommer Miike att klara av att leva upp till den här stora mangan?

IMDb | Se fil av The odödliga svärd (2017)

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.