De 10 bästa webbplatserna för att ladda ner bakgrundsbilder i Full HD och 4K

Bakgrundsbilder är det perfekta estetiska elementet för att ge en personlig touch till skärmen på vår dator, mobil eller surfplatta. Vid tidigare tillfällen har vi pratat om plattformar som Walli och vi har också granskat några av de bästa tapetapparna för Android. Idag kommer vi dock att fokusera på de bästa webbplatserna att ladda ner några av bakgrundsbilder hög upplösning otroligt av allt Internet.

På dessa webbplatser hittar vi högkvalitativa bilder, med upplösningar som går från Full HD till 4K-upplösningar för de senaste bildskärmarna och skärmarna. En bra mötesplats för att utöka vår samling tapeter med förstklassigt material.

De bästa platserna för att få högkvalitativa bakgrundsbilder i hög upplösning

Innan vi börjar ladda ner som galna måste vi komma ihåg att vi bara ska få tag i de bakgrunder som passar upplösningen på vår skärm. Om vi ​​till exempel har en Full HD-skärm (1080p) ska vi använda 1920 × 1080 pixelbilder, eftersom om vi använder större eller mindre bilder kommer systemet att behöva justera dem och vi kommer inte att få ett användbart resultat (om det är små bilderna visas pixelbundna, och om de är äldre märker vi inte skillnaden).

1 - Wallhaven

Wallhaven är en av de bästa platserna att ladda ner bakgrundsbilder. Den har en mycket omfattande repertoar av bilder i mycket hög upplösning, allt från Full HD till 2K och 4K Ultra HD. Bäst av allt är den övergripande kvaliteten på tapeterna, med några av de bästa illustrationerna och den digitala konsten jag har sett på länge, lång tid.

Bredvid varje bild har vi ett redigeringsverktyg där vi kan beskära bilden för att passa den upplösning vi behöver. Vi hittade också olika information av intresse, som en länk till författarens originalverk (på webbplatser som Deviantart och andra), färgsökning och en "taggar" -avdelning för att upptäcka liknande bakgrundsbilder.

Gå till Wallhaven

2- ArtStation

ArtStation är en plattform där artister kan ställa ut sina verk och illustrationer, med möjlighet att köpa tryckta utgåvor om vi vill hänga någon av deras skapelser på väggen hemma. Bäst av allt, alla illustrationer inkluderar en nedladdningsknapp så att vi kan ladda ner dem och använda dem som bakgrundsbild.

Det säger sig självt att när de hanterar exponeringsbilder har de alla en otrolig upplösning, från Full HD och framåt i de flesta fall. Om du gillar något stycke, förutom att ladda ner det, glöm inte att visa ditt stöd för konstnären genom att lämna en kommentar, en liknande eller köpa en affisch / duk. Det finns bara fantastiska saker!

Gå till ArtStation

3- Zedge

Zedge är en webbplats avsedd för mobila bakgrundsbilder och ringsignaler. Den har en samling av de mest eklektiska tapeterna, som uppdateras dagligen, och där vi kan hitta allt från Dragon Ball-illustrationer till Nike-tapeter, videospel eller spanska flaggor.

Det måste erkännas att ja, det finns några bilder som uppskattar en brutal kvalitet, långt över genomsnittet. En av de mest rekommenderade källorna för att ladda ner högupplösta bakgrundsbilder för mobil. Förresten är den också tillgänglig i appformat för Android.

Gå till Zedge

4- HD bakgrundsbilder

HD Wallpapers är en webbplats som uppdateras dagligen med högupplösta bakgrundsbilder, från 1080p och framåt. Bilder väljs för hand, så innehållshantering har en väldigt specifik vikt i det här fallet.

På sidan kan du organisera resultaten efter popularitet eller uppladdningsdatum, även om den också har en sökmotor och en lista över kategorier (digital konst, abstrakt, 3D, anime, kändisar, sport, arkitektur, etc.). Vid nedladdning, sidan upptäcker upplösningen på vår skärm och det ger oss det format som bäst passar våra behov. Lite mer kan du be om. Den enda nackdelen är att för att ladda ner en bild måste vi vänta i 10 sekunder, så det är inte det mest bekväma i världen om vi vill ladda ner mycket pengar på en gång.

Gå till HD Wallpapers

5- Reddit

Reddit är en av de största mötesplatserna på Internet. Nyhetsaggregat? Socialt nätverk? Sanningen är att det på Reddit finns underforum för alla typer av ämnen, och naturligtvis har bakgrundsbilder också sin egen nisch. 2 av de mest framträdande subredditsna i detta avseende är / r / tapet Y / r / bakgrundsbilder.

Tillsammans har de en gemenskap med mer än en och en halv miljon användare som ständigt laddar upp högupplösta tapeter. De flesta bilder är 1920x1080p stora, även om det också finns mycket 2K och 4K-bilder. Måste besöka.

Gå till / r / tapet

Gå till / r / bakgrundsbilder

6- Enkla skrivbord

Simple Desktops är en webbplats för dem som söker minimalistiska tapeter. OM du inte gillar överbelastade bakgrundsbilder (förståeligt om vi är vana vid att ha många ikoner på skrivbordet) hittar du en bra handfull enkla och korta bilder såväl som vackra.

Alla bakgrunder har en minsta upplösning på 2880 × 1800 pixlar, vilket innebär att allt innehåll är i mycket hög upplösning. Bäst av allt, det finns inte ens annonser.

Gå till Simple Desktops

7- Nexus på skrivbordet

Desktop Nexus är en gemenskap där artister och fotografer laddar upp sina egna HD-bakgrundsbilder. Det bästa av allt är att vi kan interagera med dem eftersom feedbacken är mycket väl mottagen, vilket är ett utmärkt utrymme för att utbyta åsikter, tips och tricks. Dessutom är hans garderob helt enkelt imponerande: han har för närvarande mer än en och en och en halv bakgrundsbild tillgänglig för nedladdning.

Om vi ​​följer ett visst ämne kan vi också prenumerera på deras RSS för att få meddelanden när en ny fond i vår favoritkategori publiceras. Som på resten av guildens professionella webbplatser klipps alla bakgrundsbilder automatiskt så att de alltid passar upplösningen på vår skärm. Lite mer kan du be om.

8- WallpaperStock

Bakgrundsbilder funktioner en av de mest varierade tapetkollektionerna som vi kan hitta i HD-, Full HD-, 2K- och 4K-format. Tack vare den omfattande sidomenyn kan vi välja den kategori som intresserar oss (3D, djur, anime, filmer, kändisar, motor, natur, musik etc.) och navigera bland tusentals tillgängliga bakgrundsbilder.

En intressant detalj är att sidan, precis som InterfaceLIFT, kan upptäcka upplösningen på skärmen på vår enhet. På detta sätt kommer vi under varje bild att se en lista med alla tillgängliga format, med fetstil markerad lämplig storlek för vår skärm.

Gå till WallpaperStock

9- Unsplash

Unsplash är en plattform där tusentals fotografer laddar upp sina foton för att göra sig kända och för övrigt göra dem tillgängliga för allmänheten gratis. Den här webbplatsen är känd för att vara en bra bildbank, och den har naturligtvis också en sektion för bakgrundsbilder.

Främst hittar vi fotografier om natur, landskap och arkitektur, även om sanningen är att det finns lite av allt. Allt detta i upplösningar som sträcker sig från Full HD, genom 2K och Ultra HD. Dessutom, om vi är intresserade av fotografering, i filen för varje bild hittar vi intressant information som kameran som används, brännvidden, bländaren, ISO och andra tekniska detaljer.

Gå till Unsplash

10- Bakgrundsbilder breda

Wallpapers Wide uppfyller alla krav för att betraktas som en utmärkt källa till högupplösta tapeter. Sidan upptäcker upplösningen på vår skärm för att erbjuda oss bilder skräddarsydda efter våra behov, den klassificeras efter kategorier, vi hittar knappast den udda annonsen och nedladdningarna är praktiskt taget omedelbara.

För varje bild kan vi hitta en mängd olika format, allt från HD till 8K i vissa fall. Dessutom ingår taggar så att vi kan söka på mycket specifika ämnen, allt från ett enkelt och trevligt gränssnitt.

Gå till Wallpapers Wide

Om du har en Android-mobil, ta en titt på Wallrox-appen och 4K-bakgrundsbilder

Om du har en Android-enhet med en skärm av mycket god kvalitet och du letar efter bakgrundsbilder som ska matcha bör du definitivt prova appen. Wallrox. Ett arkiv med bakgrundsbilder i molnet som erbjuder bilder i 2K-upplösning för mobiler med UHD- och QHD-paneler.

Totalt samlas mer än 800 bilder, alla handgjorda av Ankit Anand, utvecklaren av Wallrox. En samling tapeter perfekt för dig som gillar abstrakta, psykologiska och originella bakgrunder.

Ladda ner QR-kod Wallrox Wallpapers 🔥 Utvecklare: Double A Studio Pris: Gratis

En annan starkt rekommenderad mobilapplikation är 4K bakgrundsbilder, en app med mer än 10 000 bakgrundsbilder i Ultra HD och Full HD, både statiska och animerade. Det har några intressanta detaljer, såsom möjligheten att ändra bakgrunden automatiskt, ladda ner bilder, dela och bokmärka. Gränssnittet har en modern design och materialet som samlas in är i allmänhet av mycket god kvalitet. En av de mest populära och mest rankade tapetapparna på Google Play.

Ladda ner QR-kod 4K-bakgrundsbilder - Auto Wallpaper Changer Utvecklare: HD Pro Walls Pris: Gratis

Omslagsbild av Dylan Kowalsky, en imponerande digital konstnär som är dedikerad till att skapa konstverk som den du ser i början av inlägget. Du kan konsultera resten av hans verk genom hans sida i ArtStation.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found