Google Play Awards 2019: årets bästa Android-appar

Som varje år väljer Google de mest innovativa och högkvalitativa apparna från hela applikationssamlingen som finns i Android-butiken. Det är det som kallas priserna Google Play Awards, och det är ett utmärkt sätt att lyfta fram de utvecklare som prioriterar kvalitet och tillförlitlighet i utvecklingen av sin programvara. För smarttelefonanvändare som oss är det ett bra sätt att hitta smycken som vi kan njuta av.

Vinnare av Google Play Awards 2019

Därefter granskar vi både vinnarna för bästa applikation och årets bästa spel 2019, samt finalisterna i de olika underkategorierna som utgör tävlingen. Omröstningen öppnades för allmänheten den 25 november och den senaste 3 december har de stora vinnarna i år äntligen tillkännagivits. Utan vidare, låt oss komma till nougat!

Mest röstade app för 2019: DAZN

Tillämpningen av livestreamingtjänsten DAZN är den högst rankade i år på Google Play. London-appen låter oss titta på live- och inspelade matcher i den engelska Premier League, FA Cup, Carabao Cup och Sky Bet Championship, samt internationell fotboll som Coppa Italia, Copa Libertadores, J-League och amerikansk MLS.

Men DAZN lever inte bara om fotboll: vi kan också se matcher med bästa europeiska basket (med Turkish Airlines Euroleague och 7DAYS EuroCup) utöver innehållet i Eurosport (tennis, cykling och mer) och den bästa motorcykeln med MotoGP, Moto2, Moto3 och MotoE. Prenumerationspriset är 9,99 euro per månad (eller 99,99 euro per år).

Ladda ner QR-kod DAZN: Live Sports Developer: DAZN Pris: Gratis

Nominerad: Groovepad - Music Creator | Lugn | Vi är

Topprösta spel 2019: Call of Duty: Mobile

Det bästa spelet för 2019 är för publicisterna av Google Play denna första person shooter från företaget Activision. Som ett erkännande av spelet, inget bättre än Googles egna ord för att tilldela det priset: ”Det bästa spelet för 2019 måste vara roligt, tillgängligt, attraktivt och bra när det gäller erfarenhet. Dessutom måste det skjuta gränserna för vad vi förväntar oss på mobila enheter, och årets vinnare uppnår allt detta utan att missa ett tak. ”

Call of Duty: Mobile uppnår det och mer tack vare sitt intuitiva spelsystem och dess kraftfulla grafikmotor kommer vi att njuta av enastående flerspelarslag. Activision definierar det på detta sätt: "Få saker liknar den viscerala spänningen i en spänd onlinestrid. [···] stora doser av action i sina multiplayer-skjutspel med kvalitets- och spelalternativ i nivå med sagan i konsoler". Två kontrolllägen (självskott och diskretionärt skott) som också kan anpassas sätter glasyren på den här appen.

Spelet anpassar sin grafiska kvalitet till den smartphone du använder, så det finns ingen ursäkt (om du gillar den här typen av spel) att inte prova det. Naturligtvis ladda ner det med Wifi eftersom det upptar en spelning och en topp.

Ladda ner QR-kod Call of Duty®: mobilutvecklare: Activision Publishing, Inc. Pris: Gratis

Nominerade: Archero | The Mighty Quest for Epic | Brawl Stars | Autoschack | Saint Seiya Awakening | Harry Potter: Wizards Unite | Mario Kart Tour | Rumble Stars Soccer | Hidden Hostel: Miami Mystery

Underkategorier

Nedan granskar vi de applikationer och spel som Google har valt för de olika kategorierna som är närvarande i årets utmärkelser.

Bästa appen för 2019: Ablo

Med redaktionens ord på Google Play har denna app överraskat av "dess uppfinningsrikedom och stil". Applikationen som utvecklats av belgiska MassiveMedia ansluter användare från hela världen så att de kan chatta med automatisk översättning och i realtid. Under mottot "Skapa nya vänner runt om i världen" låter Ablo dig skapa avslappnade kontakter (eller vem vet om det varar längre) med människor från hela världen och kringgå fysiska och språkliga hinder. Ett värdefullt piller för att bekämpa ensamheten och meningslösheten i dagens samhälle samt "främja lärandet av okända kulturer".

Ladda ner QR-kod Ablo - Skapa vänner runt om i världen Utvecklare: MassiveMedia Pris: Gratis

Bästa apparna för vardagen: Boosted

Oavsett om du arbetar ensam som frilansare eller om du vill kontrollera din tid (och särskilt vad du investerar i) är detta en av de bästa applikationerna för dig. Boosted använder en mycket elegant och mycket intuitiv design som hjälper dig att hålla reda på dina väntande uppgifter och den tid du har spenderat på att slutföra dem.

Ladda ner QR-kod Boosted - Productivity & Time Tracker Utvecklare: Boosted Productivity Pris: Gratis

Andra nominerade: Mubert | Omio: Köp biljetter och resa med tåg, buss och flyg | Plant Nanny - Your Bedårande vatten | Påminnelse | Posta det

Bästa appar för personlig tillväxt: Lugn

Andningsövningar och meditation är något du kanske aldrig har tänkt på att göra. Men resultatet är viktigt. Lugn hjälper dig att leva varje ögonblick mer fullständigt och lämna stress. Det hjälper dig att somna och kan förändra ditt liv. Om du inte provar det beror det på att du inte vill.

Ladda ner QR-kod Calm: Meditation and Sleep Utvecklare: Calm.com, Inc. Pris: Gratis

Andra nominerade: Drops-skript | SleepTown | Smarter - Brain Trainer & Brain Games | Yoga för nybörjare

Bästa upptäckter: MashApp

Om någon känner en humorist, läs detta och låt honom hallucinera ”Visa din uppfinningsrikedom med den här videoprogrammet för skämt. Spela in och dela klipp och användare kommer att svara med andra klipp. Varje svar utlöser nya svar från andra användare, vilket skapar en kedja av oändligt roligt. "

Ladda ner QR-kod MashApp - Video Punchlines Utvecklare: MashApp, Inc. Pris: Gratis

Andra nominerade: MelodyVR | Morphin - CGI GIF Maker & Editor | ruff: app för anteckningar, listor och utkast | Swoot - Poddsändningar med vänner 🙂

Mest underhållande appar

Ablo

Upplysa Pixaloop

Groovepad - Music Creator

Pottery.ly 3D - Avslappnande keramikkonst

Videoredigerare - Glitch-effekt och musikfoto

Bästa tävlingsspel 2019: Brawl Stars

Supercell, företaget bakom superträffarna Clash of Clans och Clash Royale, ger oss detta 3 mot 3 multiplayer-spel och Battle Royale som gör din fritid till en fröjd.

Ladda ner QR-kod Brawl Stars Utvecklare: Supercell Pris: Gratis

Andra nominerade: Rumble Stars Soccer | Tacticool - 5 vs 5 shooter | Tennis Clash: 3D Sports

Bästa indiespel för 2019: Ailment

"Under inflytande av en mystisk sjukdom är det upp till dig att avslöja den serie händelser som orsakade din minnesförlust och ledde till att ditt besättning dödade i detta mörka sci-fi-överlevnadsspel."

Andra nominerade: CHUCHEL | Grimvalor | Stardew Valley | Tiny Room Stories: Town Mystery

Bästa casualspel i 2019: Angry Birds Dream Blast

Om din är färgad boll eller bubbelpussel har du tur eftersom det här spelet kommer att glädja mer än en. Popbubblor, vinn belöningar och obegränsat roligt är vad detta spel från Rovio lovar, ett företag som har vet hur man underhåller oss i många år. Har inte. Fel.

Ladda ner QR-kod Angry Birds Dream Blast Utvecklare: Rovio Entertainment Corporation Pris: Gratis

Andra nominerade: Golf Peaks | Mario Kart Tour | Toy Story Drop! | Vinetard Valley: Mix and Match

Bästa innovativa spel från 2019: Archero

En av de saftigaste kategorierna i 2019 års bästa spelutmärkelser är detta ett av årets mest innovativa spel. Archero, med sitt enfingers läge och dess djävulska spelbarhet är en av dem. Skjut dina pilar som om det inte finns någon morgondag och fördjupa dig i det här, det bästa innovativa spelet från 2019.

Ladda ner QR-kod Archero Utvecklare: Habby Price: Gratis

Andra nominerade: Assassin's Creed Rebellion | Autoschack | The Elder Scrolls: Blades

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found