Hur man skickar självförstörande meddelanden på WhatsApp: Kaboom!

WhatsApp tänker alltid på nya funktioner. Förra året kunde vi börja njuta av krypterade videosamtal och samtal från slut till slut. Tyvärr, meddelanden som självförstör är ännu inte en del av repertoaren WhatsApp. Så om vi vill skicka meddelanden som förstörs automatiskt vi måste använda ett tredjepartsprogram: Kaboom.

Hur man skickar meddelanden via WhatsApp som förstörs automatiskt

Kaboom är en gratis app och är tillgänglig för båda Android Vad ios. Tack vare den här appen vi kan skriva ett meddelande eller bifoga en bild till en av våra WhatsApp-kontakter och fastställ sedan en tidsgräns eller ett visst antal visningar. När den fastställda tiden eller gränsen har gått meddelandet kommer att raderas för alltid.

Hur fungerar Kaboom?

Det första steget i att skicka dessa typer av självförstörande meddelanden är att installera applikationen.

Registrera QR-kod Kaboom - Självförstörande postutvecklare: AnchorFree GmbH Pris: Tillkännages Ladda ner QR-kod Kaboom - Självförstörande foton och texter Utvecklare: Anchor Free Inc Pris: Gratis

När verktyget är installerat och öppnat är det första vi måste göra skriv vårt namn. Då kan vi helt enkelt lägga till ett foto / en bild eller skriva ett textmeddelande, precis som vi skulle göra från WhatsApp.

Om vi ​​klickar på ikonen för kronometer längst ned till vänster på skärmen vi bestämmer tidsgränsen eller antalet visningar innan meddelandet självförstörs.

När vi har förberett meddelandet behöver vi bara ge ikonen "Skicka"Y klicka på WhatsApp-appen.

När vi väljer den kontakt som vi vill skicka meddelandet ser vi hur vad som kommer är inte vårt budskap som sådant, utan en länk.

Genom att klicka på den här länken kan mottagaren öppna det meddelande som vi har skickat. När tidsgränsen har löpt ut, meddelandet / bilden raderas och kommer inte att vara tillgänglig.

Kan du skicka självförstörande meddelanden till andra appar som Line, Gmail eller Facebook Messenger?

Svaret är ja. Vi kan använda Kaboom för att skicka meddelanden till alla appar som tillåter "dela saker". Till slut är allt vi gör att dela en länk, vilket är vad som sedan tar oss till innehållet i meddelandet. Så vi kan använda den med e-post, WhatsApp, Line, Google Drive, Twitter, Tumblr och även med SMS-meddelanden.

Är det säkert att skicka meddelanden via Kaboom?

Ankarfri, utvecklarna av appen, försäkrar att deras mål är att erbjuda säkerhet i kommunikation över internet. För att säkerställa säkerheten för de meddelanden vi skickar använd en Hotspot Shield VPN, för att kanalisera all webbaktivitet och skapa en anpassad tunnel för varje användareoch därmed säkerställa den totala integriteten för meddelandena. Detta garanterar oss i stor utsträckning att denna information endast når de personer som vi väljer att dela innehållet med. Naturligtvis bara tills meddelandet självförstörs.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found