Honor View 20: Deep Analysis - Titta, ett litet hål! - The Happy Android

Det har gått ett par veckor sedan Huaweis nya premiumterminal för det övre mellanområdet har landat, den Honor View 20. En telefon där den stora nyheten är skåran eller hålet inuti skärmen, där kameran har placerats. Det är den naturliga ersättaren för det "ibland älskade, ibland hatade" hacket som vi såg så mycket förra året i en mängd avancerade telefoner.

I allmänhet sticker det ut för sitt goda värde för pengarna, eftersom det innehåller många egenskaper hos ett flaggskepp utan att vara samma värde som en topp i intervallet 800 eller 900 euro. Även om det också har sina brister, hur kan det vara annorlunda. Låt oss se!

Honor View 20 i recension, en premiumtelefon med perforerad skärm och bra hårdvara

I dagens recension kommer vi att göra en bra recension av Huaweis Honor View 20. För det kommer vi först att granska dess tekniska egenskaper, och sedan kommer vi att gå in i frågan och titta på både dess positiva och negativa aspekter. Slutligen kommer vi att se vad experterna tycker och jag kommer också att ge dig min egen bedömning om det.

Tekniska specifikationer

Bland specifikationerna för Honor View 20 sticker ut dess stora Kirin-processor, ett kraftfullt batteri och en bakre kamera med en nästan kylande upplösning.

 • 6,4-tums IPS-skärm med Full HD + -upplösning (2310x1080p) och en pixeldensitet på 398ppi.
 • Kirin 980 Octa Core 2,6 GHz SoC.
 • GPU Turbo 2.0
 • 6 GB LPDDR4X RAM. 8 GB version finns också.
 • 128 GB / 256 GB internt minne som inte kan expanderas.
 • 48MP bakre kamera med bländare f / 1,8 och en pixelstorlek på 0,800 µm.
 • 25MP framkamera med f / 2.0 bländare.
 • 4000 mAh batteri med snabb laddning via USB typ C.
 • Android 9.0 Pie.
 • Magiskt användargränssnittslager.
 • Bluetooth 5.0.
 • NFC-anslutning.
 • Dubbel SIM-kortplats.
 • Biometrisk säkerhet: ansiktsigenkänning och detektering av fingeravtryck (på baksidan).
 • Finns i Phantom Blue, Black och Red färger.

Huawei Honor View 20 höjdpunkter (det goda)

Det första som slår oss med Huawei Honor View 20 är dess utseende. Den har ett riktigt slående böjt unibody-glasfodral med reflektioner som betecknar V-formade visuella mönster.Något som fortfarande är en detalj, men som gör att terminalen ser riktigt otrolig ut.

Skärm

När det gäller skärmen, även om den inte är en AMOLED, har den mycket bra ljusstyrka och betraktningsvinklar. Det har ett hål i skärmen, ja, men det är mer diskret än i andra mobiler som just har släppts. Ett hack som är på höjden av meddelandefältet och som precis som det klassiska hacket kan döljas genom att lägga till en svart stapel högst upp på skärmen.

Prestanda

Telefonens prestanda säger sig självt att den gränsar till en mycket hög nivå. Vi har en Kirin 980 på 2,6 GHz och upp till 8 GB RAM, vilket ger oss ett resultat i Antutu på 305 000 poäng, en siffra inom räckhåll för väldigt få telefoner. Ett faktum som vi har sett återspeglas i recensioner från flera experter är hur bra Honor View 20 presterar när det gäller spel. Inga förseningar, inga ryck, något som vi borde kräva av alla mobiler som överstiger 500 euro.

En annan punkt i favör, när det gäller programvaran, är att det låter dig klona appar inbyggt. Detta gör att vi kan använda flera konton i samma app samtidigt.

Kamera

I det fotografiska avsnittet monterar Honor View 20 en 48MP dubbelkamera med en ytterligare sensortyp ”Time of fly” (TOF 3D) som fungerar som stöd för att förbättra selfies och få en bra effekt bokeh fläck. Ett objektiv som ger skarpa foton med högt dynamiskt omfång och fungerar mycket bra i miljöer med svagt ljus och natt.

Selfie-kameran erbjuder också en AR-lins: något som hjälper oss att göra lite dumt då och då och ändra vårt ansikte till en 3D-docka (en hund, en pingvin, en marsman, en robot etc.) medan vi pratar och göra gester. Något som vi troligen kommer att bli uttråkad av efter den första månadens användning, men hej, det är det.

En annan aspekt som vi inte kan ignorera, och som är cool under lång tid, är att den har super slow motion vid 960 fps. Det låter dig också spela in i 4K-upplösning och tillämpa videoeffekter i realtid (som att visa människor i färg och bakgrunden i svartvitt samtidigt).

Trummor

Autonomi är en annan av styrkan i denna terminal. Det utrustar ett 4000 mAh batteri med snabb laddning (1 timme och 20 minuter för att nå 100%) med 24 timmars intensiv användning och 8 timmars skärm på. Något som översätts till ungefär två dagars normal användning.

Anslutningar kommer också ganska bra ut, med en trippel-antenn WiFi och AI-hanterad dubbel GPS hjälper till att få en bättre anslutning.

Slutligen är det värt att nämna att det upprätthåller 3,5 mm ljudutgång, vilket ger ett anständigt ljud i både hörlurar och högtalare. På samma sätt inkluderar systemet ljudkalibreringsprogramvara, något som ger användaren större manöverutrymme i detta avseende.

Negativa aspekter av Honor View 20 (det dåliga)

Det här är de ljusaste och mest söta platserna i Huawei's View 20, men det har naturligtvis också sin mörka sida med enstaka inte så positiva detaljer. Dessa är de mest anmärkningsvärda:

 • Tjocklek. Honor View 20 måste ha ett stort batteri, vilket gör telefonen lite tjockare än väntat och lite tung. De är bara 180 gram, vilket inte är mycket, och greppet är ganska bra, men det är fortfarande en punkt att nämna.
 • Skärmen erbjuder något övermättade färger och fabrikskalibreringen är något kall. Något som vi å andra sidan kan ändra från temperatur- och färginställningarna på skärmen.
 • Den bakre kameran är inställd på 12MP som standard. Om vi ​​vill ta bilder i 48MP måste vi justera upplösningen för hand.
 • Porträttläget är inte dåligt, men det kan vara något bättre. Ibland skär det inte ut personen från bakgrunden på bilden, vilket ger lite konstgjorda resultat vid vissa tillfällen.
 • Anpassningsskiktet Magic UI kan förbättras på estetisk nivå. Det erbjuder inte förändringar med avseende på EMUI (det är praktiskt taget samma lager).
 • Det erbjuder inte minnesutvidgning via SD.
 • Det är inte vattentätt.
 • Den har inte trådlös laddning.

Ryktet om misslyckandet på skärmen: Finns det bildförstöring längst ner på panelen?

Detta är ett ämne som jag redan nämnde förra veckan i den här andra POSTA. Det verkar som om en användare har upptäckt ett fel på skärmen som gör att den nedre kanten visas med en liten skugga. Är det sant eller är det bara ett rykte?

Personligen är jag mer benägen att tro att det är en felaktig enhet, eftersom det inte verkar som om det finns fler användare som påverkas av samma problem. Jag har försökt söka efter fler referenser om detta problem, och till en början verkar det som ett isolerat fall. Naturligtvis är det något som är värt att nämna om fler fall som detta kommer fram i framtiden.

Pris och tillgänglighet

I skrivande stund Honor View 20 Det har ett pris på cirka 549 euroi Amazon i sin 6 GB RAM + 128 GB-version. Den mest kraftfulla 8 GB RAM + 256 GB-modellen finns för närvarande också för 599,99 euro.

Yttrande och slutlig bedömning av Huawei Honor View 20

För att avsluta denna analys lite kommer vi att ta en titt på yttrandena från experterna som har haft denna terminal i sina händer. Den här gången tar vi betyg från Xataka, Topes de Gama och ComputerHoy (du kan se deras videoanalys genom att klicka på namnet).

Engadget: ”Honors första försök på en perforerad skärm har gått bra. Telefonen är distinkt och nyfiken på flera nivåer. En telefon som levererar i alla avseenden. Kanske är programvaran den punkt där de borde förbättras för framtiden. "

Högst upp i sortimentet: ”Värdet för pengarna i denna Honor View 20 har glädjat mig. Sanningen är att den är en av de bästa telefonerna i sitt prisklass ”.

ComputerHoy: ”Vi tittar på en mobiltelefon som, även om den har något” men ”, är en av de rundaste på marknaden i år. Klart en smartphone att rekommendera ”.

När det gäller min personliga bedömning är det första som kommer att tänka på att det är en dyr telefon (vad ska vi göra, jag är en mer trogen användare i mellanklassen). Det är i sig inte en dålig sak, så länge det ger bra prestanda. I detta avseende har Honor View en mängd funktioner som är mycket nära high-end, med ett värde för pengarna som kan vara mycket värt det om vi letar efter kvalitet i höga doser, men utan att nå orimliga priser från. en Galaxy S9 eller en Huawei P20 Pro.

Hålstansdisplayen är inte något som gör mig avskräckt, och jag ser det mer som en passande modefluga än någonting annat. Det som oroar mig är den förmodade nedbrytningen av skärmen, men jag upprepar: det verkar inte vara långt ifrån generaliserat. Så jag antar att om jag kunde få det till ett bra pris skulle jag vara mer än nöjd med det.

Amazon | Köp Honor View 20

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found