Använd augmented reality för att prova virtuella tatueringar med InkHunter - The Happy Android

Visserligen tanken på InkHunter, en fantastisk app för Android och iOS, är verkligen frestande. Varför hade ingen tänkt på det tidigare? Utnyttja möjligheterna med virtuell verklighet på ett mycket enkelt sätt, appen InkHunter låter oss prova olika tatueringar var som helst på kroppen för att se hur de skulle se ut om vi faktiskt tatuerade dem. Intressant, eller hur?

InkHunter, virtuella tatueringar och smärtfri!

InkHunter Den är utvecklad av en liten grupp på 3 personer, invånare i New York men av ukrainskt ursprung. De kallar sig både nördar och ambitiösa. Hur långt kan en nörd gå med önskan att spränga den och en genial idé? Fråga Erlich Bachman och Pied Piper !

Hur fungerar InkHunter?

Användningen av applikationen är väldigt enkel: välj en tatuering, peka på området där du vill att tatueringen ska visas och det är det. Appen själv kommer att ha ansvaret för att visa dig hur tatueringen ser ut tryckt på din kropp i realtid. Därifrån kan vi spara ett foto eller dela det i nätverket.

För att appen ska kunna identifiera platsen där vi vill ha tatueringen måste vi ta en penna eller markör och markera området med 3 små raka linjer.

InkHunter har en stor repertoar med egna illustrationer och teckningar, med olika stilar och teman. En annan av dess poäng är att vi kan ladda upp våra egna mönster och testa dem, något som kan vara mycket användbart om vi funderar på att få en riktig tatuering.

Efter att ha testat applikationen flera gånger är sanningen att den fortfarande har viss fördröjning och måste förbättra flyt, men de känslor det överför är riktigt positiva.

InkHunter har redan mer än 100 000 nedladdningar på Google Play och ett mycket högt betyg från användarna. Om du också vill prova, här är programladdningslänken:

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida. Ladda ner QR-kod INKHUNTER - prova tatueringsdesign Utvecklare: INKHUNTER, Inc. Pris: Gratis