Xiaomi Redmi 4X i analys: en ekonomisk terminal med ett brutalt batteri - The Happy Android

Xiaomi Det har förtjänat en förtjänad internationell berömmelse tack vare sina avancerade mobiler. Terminaler med mycket bra prestanda på höjden av de bästa märkena för tillfället. Allt detta har delvis varit tack vare det mycket goda kvalitets- / prisförhållandet som företaget arbetar med, en avgift som det skickar till alla mobiler som det ger till marknaden. Bland dem är Xiaomi Redmi 4X, terminal som vi analyserar i dagens granskning.

Analys av Xiaomi Redmi 4X, Xiaomis satsning för mellan-lågt intervall

Vi pratar om en mellanklassterminal med ett oslagbart kvalitets- / prisförhållande som knappt överstiger 100 euro, och i vilket det kraftfulla batteriet sticker ut framför allt som enheten har utrustats med.

Display och layout

Xiaomi Redmi 4X har en elegant design, mycket i linje med resten av husets terminaler, en enkel design, utan många krusiduller, men med en konsekvent tillverkning. Den har en metallkropp av aluminium, med två färger att välja mellan, champagneguld eller svart.

Redmi 4X-skärmen har en 5,0 ”IPS-skärm med HD-upplösning (1280 x 720). En skärm som ser ganska bra ut, med ett acceptabelt beteende även utomhus.

En bekväm telefon att hålla i handen på grund av sin "relativt" lilla storlek och med en skärm som, även om den inte är Full HD (något svårt att hitta, å andra sidan, i terminaler i detta sortiment), fungerar bra.

Kraft och prestanda

De flesta low-end kinesiska terminaler tenderar att satsa på MTK-processorer, och det är något vi måste tacka Xiaomi, som har valt en effektivare 1,4 GHz Snapdragon 435 Octa Core för sin Redmi 4X.

Medföljande processorn hittar vi 2 GB RAM-minne Y 16 GB intern lagring kan utökas upp till 128 GB med kort. När det gäller operativsystemet innehåller enheten Android 6.0 (MIUI 8) att flytta maskiner. Det är inte en terminal för att spela AAA-spel, men för daglig användning och som en verktygsmobil uppfyller den perfekt.

Om vi ​​letar efter något mer kraftfullt har Redmi 4X också en version av 3 GB RAM + 32 GB lagringsutrymme.

Kamera och batteri

När det gäller kameran innehåller Xiaomi Redmi 4X en 13MP bakre objektiv med blixt och autofokus, och en korrekt 5MP selfie-kamera. En bra kamera som gör att vi kan ta bra bilder så länge vi inte befinner oss i platser med svagt ljus.

Detta är den stora styrkan i denna terminal, autonomi. Tack till några mer än tacksamma 4100mAh, Xiaomi Redmi 4X kan erbjuda en uppriktigt anmärkningsvärd nivå av autonomi mellan laddning och laddning. Om vi ​​letar efter en billig telefon med uthållighet över genomsnittet kan det här vara ett av de bästa alternativen som finns idag.

Pris och tillgänglighet

Som vi nämnde i början gränsar kvaliteten / prisförhållandet för Xiaomi-telefoner nästan alltid till excellens. I detta fall, vi kan få en Xiaomi Redmi 4X för 102,23 €, cirka 111,99 dollar att ändra. För versionen med 3 GB RAM + 32 GB lagringsutrymme går terminalen upp till € 139,66, ungefär $ 152,99.

Ett justerat pris, som tillsammans med det kraftfulla batteriet som det innehåller, blir de 2 stora tillgångarna i denna terminal.

GearBest | Köp Xiaomi Redmi 4X (2 GB RAM + 16 GB ROM)

GearBest | Köp Xiaomi Redmi 4X (3 GB RAM + 32 GB ROM)

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found