Alla premiärerna i HBO Spain för oktober månad

I sommar hade jag min första kontakt med HBO tack vare ett Paypal-erbjudande med vilket jag kunde få en 2-månaders gratis testversion av HBO Spanien. Och jag kan försäkra er att jag tyckte om det som en dvärg. Jag har alltid varit ganska tydlig att tanken med HBO var att prioritera kvalitet framför kvantitet, men sanningen är att det finns mycket innehåll som är värdefullt ovanför 3 eller 4 typiska serier som vi alla redan känner (Game of Thrones , Los Soprano och andra moderna klassiker).

En av mina favoriter är Silicon Valley, som har premiär för sin sjätte säsong den kommande oktober, och där jag hoppas kunna se en slutsats på höjden av den stora odyssey som har varit historien om Flöjtspelaren. Men den här månaden har vi många fler premiärer, och det är precis vad vi kommer att bryta ner i det här lilla inlägget.

Det här är serien som HBO Spain har premiär i oktober

HBO Spanien fortsätter att erbjuda en gratis testmånad för att kunna lägga socker i sin katalog utan någon form av åtagande. Kom också ihåg att vi alltid kan säga upp prenumerationen och fortsätta ha tillgång till slutet av månaden.

Watchmen (21 oktober)

HBO har värmts upp de senaste månaderna med ankomsten av Alan Moores förlorade söner på plattformen genom några söta tand trailers. Naturligtvis pratar vi om Väktare, en originalserie där vi får höra en helt ny historia. Från början ser vi att räkningen helt enkelt är utmärkt.

Get Shorty (7 oktober)

Den tredje säsongen av denna svarta komedi med Chris O'Dowd och Ray Romano i huvudrollen är här. Delvis baserad på Elmore Leonards roman om en hitman i Nevada som försöker bli en Hollywood-filmproducent för att lägga sitt kriminella liv bakom sig.

Supergirl (7 oktober)

Nästa måndag har vi också premiär på HBO Spain för den femte säsongen av Supergirl. En serie som ingår i Arrowverse, tillsammans med The Flash, Green Arrow och Legends of Tomorrow, och där vi har kunnat se Superman, Martian Manhunter och andra klassiska DC-karaktärer. Vilka nya äventyr kommer Kara Zor-El att ha för den här säsongen?

All American (8 oktober)

Premiär för den andra säsongen av All American, en serie som berättar historien om en fotbollsspelare som får ett erbjudande att spela på Beverly Hills High. Inspirerad av livet för professionell fotbollsspelare Spencer Paysinger.

Umbre (9 oktober)

Relu är en familjeman. Han har en fru, två barn och lever ett dubbelt liv. För sin familj är Relu Oncescu en vanlig taxichaufför. Ingen misstänker att han arbetar som samlare för Căpitanu, en lokal mobster. Ingen av de två världarna han lever i vet något om den andra.

Legat (11 oktober)

De ikoniska hjältarna och skurkarna i The Vampire Diaries and The Originals lämnade ett arv av kärlek och familj som fortsätter i Legacies, en spännande serie som berättar historien om nästa generation av övernaturliga varelser vid Salvatore School for the Young and Gifted. Premiär för andra säsongen.

Charmad (12 oktober)

Mel och Maggie har svårt att gå vidare efter sin mors tragiska död. Flickorna måste möta ytterligare en oväntad nyhet när de får veta att de har en äldre syster som heter Macy. Bland så många känslor inser unga kvinnor att de har fantastiska krafter. Säsongspremiär 2.

Gomorrah (24 oktober)

Gomorrah berättar historien om Camorra, den våldsamma napolitanska maffian, ur Ciros synvinkel. Den unge mannen är klanledarens högra hand, Pietro Savastano och vet bättre än någon annan vad lojalitet innebär. Premiär för första säsongen.

Silicon Valley (28 oktober)

Silicon Valley är beläget i den moderna högteknologiska guldrushen som har sin kärna i Silicon Valley, där de människor som bäst kan lyckas är minst kunna hantera det. Premiär för den sjätte säsongen.

Wataha (30 oktober)

Historien börjar med en bombattack som dödar officerare från gränsbevakningsenheten stationerad i Bieszczady-bergen. Endast en av dem överlever. Kapten Rebrow (Leszek Lichota) förlorar sina vänner och sin älskade Ewa i attacken. Premiär för tredje säsongen.

* The Happy Android har samarbeten efter tillhörighet. Dessa påverkar inte det redaktionella innehållet, även om de hjälper oss att finansiera webben genom att få provision för försäljning av produkter via affiliate-länkar.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found