De bästa apparna för att anpassa ringsignalen på Android

Vid tidpunkten för den första Nokia, när det mytiska ormspelet fanns i varje hörn, var de berömda polytonerna raseri. Du kan anpassa mobilens ringsignal med dina favoritlåtar och ljudspår. Tänk dig hur populär de var att de till och med annonserades på tv!

Från midi-ringsignalerna gick vi till “ringsignalerna”, och även om de inte längre har så mycket drag som de brukade, är de fortfarande ett måste för dem som gillar att anpassa sin mobil eller surfplatta. I dagens inlägg tittar vi bra på de bästa apparna för att skapa, ändra och anpassa samtalens ringsignal som vi får på vår telefon.

De 5 bästa apparna för att anpassa ringsignaler och meddelanden på Android

Ljudet för samtal och aviseringar har utvecklats som det är logiskt, och vi kan nu använda riktiga ljudspår i MP3 eller WAV och tilldela dem till en specifik kontakts ringsignal. Detsamma händer om vi vill ändra ljudet som vår Android-enhet avger när vi får ett meddelande. Det här är de bästa apparna vi har hittat för att utföra denna uppgift. Tappa inte ur sikte!

Obs: Om du vill veta i detalj hur man ändrar ringsignalen för en eller flera kontakter manuellt, tappa inte bort detta andra POST.

1. ZEDGE

Vi börjar med kungen av ringsignaler och bakgrundsbilder för Android. En viktig app där vi hittar tusentals och tusentals melodier, ljud och roliga fraser för att anpassa vår terminal.

Det har många aktuella låtar, förutom en massa kategorier: Alternativ, Djur, Blues, Bollywood, Klassisk, Komedi, Barn, Dans, Elektronisk och en lång osv. Det bästa i sitt slag, överlägset.

Ladda ner QR-kod ZEDGE ™ Ringsignaler och bakgrunder Utvecklare: Zedge Pris: Gratis

2. Audiko

Audiko Ringtones är en annan riktigt populär app. Förutom att ha ett brett urval av ringsignaler som klassificeras efter kategorier, har den nationella topplistor över de bästa tonerna och mer än frekventa uppdateringar.

Dess stora tillgång är att den har en tonredigerare. Det är deicr. som låter oss skapa våra egna personliga toner från låtar och ljudspår som vi har lagrat i telefonen.

Ladda ner QR-kod Audiko Ringsignaler för Android PRO Utvecklare: Audiko Ringtones Pris: Gratis

3. Ringdroid

Vi avslutar just detta Hall of Fame av ringsignaler och melodier för samtal med RingDroid. Denna mycket intressanta 100% annonsfria open source-app har redan haft mer än 50 miljoner nedladdningar och ett utmärkt betyg från sina användare. Välförtjänade utmärkelser, eftersom det här är det bästa skaparen och redigeraren av ringsignaler, larm och aviseringar som vi kan hitta i Android. Förutom att kunna redigera våra egna spår har den ett brett urval av ljud som vi också kan använda.

Ladda ner QR-kod Ringdroid Utvecklare: Ringdroid Team Pris: Gratis

4. MTP-låtar och bakgrundsbilder

Applikation som liknar ZEDGE, med ringsignaler för samtal, aviseringar och bakgrundsbilder. Men även om den har en bra katalog når den inte kvaliteten på ZEDGE. Det har inte uppdaterats från förra året, så det är nog därför det känns lite föråldrat.

I alla fall är det en app som är väl värt en titt: den har ett mycket bra betyg på Google Play, med 4,1 stjärnor och mer än 1 miljon nedladdningar.

Ladda ner QR-kod Ringsignaler och bakgrundsbilder Utvecklare: MyTinyPhone Pris: Gratis

5. Pi Music Player

Om vi ​​vill klippa en låt som vi har på vår mobil för att sätta den som en ringsignal kan vi använda Pi-musikspelaren. Även om den inte är den bästa spelaren i världen, har den ett inbyggt verktyg (kallat ringsignalskärare) för att klipp och skapa ringsignaler och meddelanden som överträffar andra liknande applikationer tack vare dess stora användarvänlighet.

Ladda ner QR-kod Pi Music Player - för MP3, YouTube-musik Utvecklare: Musicophilia - Gratis musikappar Pris: Gratis

Google Play Butik är fylld med andra liknande anpassningsappar, men jag tycker att dessa är de mest anmärkningsvärda och framträdande. Om du tror att jag lämnade ett viktigt omnämnande i bläckhuset, tveka inte att stanna vid kommentarområdet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found