Hur man tittar på MotoGP gratis och live (lagligt)

MotoGP-kalendern 2020 startar officiellt med Qatari GP den 8 mars, men den 7 februari kommer vi redan att kunna njuta av Sepang Official Test (det tredje efter Valencia och Jerez-testerna i november förra året.). Om du är en motorcyklist och inte vill missa något lopp, granskar vi alla tillgängliga metoder se MotoGP online och lev lagligt.

4 sätt att titta på MotoGP World Championship live (och gratis, i vissa fall)

Efter att ha analyserat alla alternativ till vårt förfogande har vi gjort en sammanställning med alla lagliga alternativ för att följa säsongens Grand Prix live. Som du redan vet är vi inte särskilt vänner med piratsändningar, och även om världsmästerskapet för motorcyklar är en turnering som rör miljoner miljoner euro är sanningen att vi i vissa fall till och med kommer att kunna njuta av den gratis.

En månad med MotoGP gratis med DAZN

Precis som förra året, DAZN har varit den som har fått utsläppsrätterna för MotoGP-mästerskapet i Spanien. Även om prenumerationen på streamingplattformen kostar 9,99 € per månad, erbjuder den för närvarande en gratis testmånad som vi kan dra nytta av för att se Grand Prix för några kretsar utan att betala ett öre.

Ladda ner QR-kod DAZN: Live Sports Developer: DAZN Pris: Gratis

Världsmästerskapet slutar inte förrän Valencia GP-mötet den 15 november, men om vi kan få en annan familjemedlem eller rumskompis att anställa testmånaden kommer vi att kunna se flera tävlingar "för mössan". Därifrån kan vi betala för tjänsten månad för månad eller hyra hela året, vilket är lite billigare, till 99,99 €.

Du kanske är intresserad: Hur man tittar på DAZN gratis (lagligt)

Ytterligare en månad med gratis testversion med den officiella MotoGP-appen (VideoPass)

Den officiella MotoGP-webbplatsen erbjuder också en live och on-demand videotjänst som heter VideoPass. Den är tillgänglig online från webbläsaren och på mobila enheter via den officiella MotoGP-appen.

Ladda ner QR-kod MotoGP ™ -utvecklare: Dorna Sports S.L. Pris: Gratis

Att anställa hela säsongen 2020 har ett pris på 139,99 euro, men precis som DAZN erbjuder VideoPass också en gratis testmånad. Om vi ​​kedjar det med den fria månaden DAZN kan vi se ett stort antal lopp, men vi måste vara försiktiga eftersom tjänsten förnyas automatiskt.

Obs! VideoPass gratis testmånad är inte tillgänglig i vissa länder som Spanien. Vi kan övervinna den geolokaliserade blockaden genom att använda en VPN-anslutning och ansluta till en server i ett annat land, till exempel USA. För detta kan vi använda en gratis VPN-tjänst som Windscribe.

Följ MotoGP-mästerskapet 2020 från ESPN

I andra länder som Argentina, Mexiko, chili Y Colombia den operatör som har sändningsrättigheter är kanalen ESPN. Det är en kabel-tv-tjänst, så vi måste kontrakta motsvarande paket som sänds av nämnda TV-kanal (ESPN Deportes).

Å andra sidan, om det enda som intresserar oss är MotoGP 2020 kan vi också hyra ESPN + separat, vilket inte ger tillgång till en mängd liveevenemang till ett pris som är svårt att slå 4,99 USD per månad. Det är inte gratis, men det är en ganska billig lösning.

Ange ESPN +

Mediaset kan sända live några tävlingar i MotoGP 2020 live

Till många överraskning nådde Mediaset (Cuatro, Tele5) och TV3 förra året en överenskommelse med DAZN och sände några MotoGP-tävlingar i det fria. För den här säsongen har vi fortfarande inte fått någon bekräftelse - de har inte heller förnekat det - men det skulle inte vara orimligt att tro att en liknande situation kommer att hända igen.

I det här fallet behöver vi bara ladda ner MiTele (eller TV3) -appen för mobila enheter, varifrån vi kan följa tävlingen live gratis.

Ladda ner QR-kod Mitele - TV on demand Utvecklare: Mediaset España Pris: Gratis Ladda ner QR-kod TV3 Utvecklare: Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA Pris: Gratis

Idag är detta alternativ lite mer än ett skål för solen (normalt meddelas denna typ av avtal vanligtvis av överraskning), men det är bekvämt att vara uppmärksam på eventuella nyheter som kan komma från Mediaset och katalansk TV.

Du kanske är intresserad: Så här konfigurerar du KODI för att titta på TV gratis (och lagligt) på Android

Kort sagt, om vi lyckas kedja ett par månaders test med DAZN och VideoPass, övertygar vi en familjemedlem att göra detsamma och vi är också uppmärksamma på vad Tele5 och TV3 kan sända, vi skulle kunna ha hälften av konkurrensen utan att betala någonting alls. Därifrån skulle det alla handla om att prenumerera på den udda månaden på DAZN eller ESPN, som skulle komma ut till ett mycket billigare pris.

Toppbild: Bästa bilder av MotoGP Gran Premio Motul

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found