Så här hittar du kontakter som du inte har i din mobiltelefonbok

Tillämpningen av Google-kontakter det har fått en hel del uppdateringar under de senaste månaderna. Det mörka temat tillkom nyligen, i linje med många andra Android-applikationer som Chrome eller Gmail. Den nya funktionaliteten som nyligen har införlivats i kontaktapplikationen ligger dock inte långt efter, eftersom den låter oss hitta och lägga till kontakter som vi inte har i telefonboken.

Detta är en funktion som Google har exporterat från sin e-postapplikation för Gmail, och den består i grunden av att visa ett register över alla de människor vi har haft lite e-postutbyte, men vi har aldrig fått sätta dem på dagordningen.

En funktion som kan vara väldigt användbar om vi vill berika vår kalender med gamla, glömda kontakter eller helt enkelt människor som har fallit längs vägen och aldrig hört talas om igen.

Relaterat inlägg: De 7 bästa apparna för att identifiera telefonnummer

Hur ser vi kontakter som vi inte har i kalendern från appen Google Kontakter

För att se listan över alla dessa kontakter, gör bara ett par klick.

  • Vi öppnar webbversionen av Google Kontakter (//contacts.google.com/).
  • Klicka på "i sidomenynAndra kontakter”.
  • Här hittar vi en post med alla kontakter som vi aldrig sparat tidigare.
  • För att lägga till någon av dessa kontakter i vår mobiltelefonbok behöver vi bara välja kontakten i fråga och klicka på tilläggsikonen (+).

  • Om vi ​​öppnar telefonboken kommer vi automatiskt att se hur den kontakten redan visas i listan tillsammans med resten av posterna.

Det är viktigt att nämna att här kommer vi inte att se telefonnummer som vi tidigare har haft en konversation med - för att vi måste använda en app som TrueCaller-, men om någon av e-postmeddelandena har en associerad kontakttelefon, kommer också att läggas till i schemat.

I vilket fall som helst är det fortfarande ett sätt att ge användaren åtkomst eller på ett visst sätt slå samman Gmail-kontaktlistan med telefonboken, så att vi kan bestämma om vi ska skicka ett e-postmeddelande eller ringa, allt från samma Ansökan.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.