Oppo Reno Ace 2 EVA Limited Edition, Evangelion exklusiv mobil

Varje så ofta, fans av Neon Genesis Evangelion De har möjlighet att spendera sina pengar på smartphones designade till ljudet av den berömda japanska wicks-serien. År 2012 hade vi NERV Edition SH-06D från DoCoMo, 2015 var det SH-M02-EVA20s tur och i år bevittnade vi lanseringen av Oppo Reno Ace 2 EVA Limited Edition, en spektakulär topp i sortimentet som precis började säljas den 1 juni.

Denna utgåva släpps inte ut på marknaden vid dessa datum av en slump: vi är i animes 25-årsjubileum, och samma 27 juni kommer vi äntligen att se den förväntade premiären av den tredje revisionistiska filmen i sagan, Evangelion: 3,0 + 1,0 tre gånger. Nu är denna Oppo Ace 2 en mycket exklusiv terminal och är att förutom att den endast är tillgänglig i Kina - den kan också köpas via Oppos webbplats - dess produktion är begränsad till endast 10 000 enheter.

Design och display

Designen av Oppo Ace 2 EVA tas om hand till millimeter och utgör utan tvekan den stora attraktionen för denna terminal. Väskan får färgerna på EVA-01, med dess karakteristiska lila och fluorescerande gröna ytor, med Evangelion-namnet silkscreened vertikalt strax under den cirkulära rutan där den fyrdubbla bakre kameran som utrustar enheten finns.

Mobilen kommer i en låda som omedelbart påminner om NERV: s "Human Instrumentation Project", och när vi öppnar den hittar vi en vit kapsel som liknar de som används av piloter för att komma in i deras respektive stridssäkringar. Vi hittar också ett mycket förtjusande tillbehör, och det är för att ta bort SIM-kortet Den har designats i form av Longinus spjut. Utöver det innehåller paketet även ett tunt fodral med motiven Unit 1. Förutom ett par NERV-hörlurar och en laddningsenhet med en design som påminner om EVA-startplattan.

Alla dessa detaljer skulle vara ingenting om det inte vore för det faktum att Oppo Reno Ace 2 också är en förstklassig smartphone, som översätts till en skärm 6,55 ”OLED med Full HD + upplösning mycket hög densitet (402ppi), en uppdateringsfrekvens på 90Hz och en pekrespons på 180Hz. Den har mått på 75,4 x 160 x 8,6 mm och en vikt av det mest acceptabla på 185 gram.

Kraft och prestanda

På hårdvarunivå står vi inför en maskin som kan möta änglarna. Å ena sidan har vi en SoC Qualcomm Snapdragon 865 Octa-Core vid 2,84 GHz med 5G-anslutning, Adreno 650 GPU, 8 GB LPDDR4 RAM och 128 GB icke-utbyggbar lagringskapacitet. Operativsystemet är Android 10.

Kort sagt, nästa generations komponenter som ger enastående prestanda. För att ge oss en uppfattning om dess kraft, ger det ett resultat i Antutu på mer än 600 000 poäng, vilket placerar det som en av de mobiler med mest muskler på den nuvarande marknaden.

Kamera och batteri

I det fotografiska avsnittet monterar Oppo Reno Ace 2 EVA en fyrkamera med en huvudlins på 48MP med bländare f / 1,7 och en pixelstorlek på 0,80 µm. Ett objektiv som åtföljs av en 8MP vidvinkelobjektiv för makrobilder och två djuplinser för stående läge. Den främre kameran för sin del levererar 16MP selfies med f / 2.4-bländare och en pixelstorlek på 1,00 µm. Det tillåter inspelning i slow motion, nattläge, HDR och 4K videoinspelning.

Batteriet har ett litiumpolymerbatteri på 4000 mAh med snabb laddning via USB-C och trådlös laddning. Det tillåter också omvänd laddning, vilket innebär att vi kan använda mobilen som en kraftbank och ladda andra enheter. Som en nyfiken och cool detalj när terminalen laddas trådlöst kommer terminalskärmen att täckas med ett AT-fält som Evangelion Wicks.

Andra funktioner

När det gäller resten av funktionerna bör det noteras att terminalen inkluderar NFC-anslutning, den har ingen ingång för hörlursuttag –ouch-, den har Bluetooth 5.1 lågförbrukningsteknik, Dual SIM och WiFi 6 (802.11ax) tack vare det nya Qualcomm-kompatibla chipet.

Pris och tillgänglighet

Som vi nämnde i början av inlägget står vi inför en terminal med en begränsad upplaga på 10 000 enheter, så vi kan säga att det är en ganska exklusiv produkt. För närvarande kan den köpas från den officiella Oppo-webbplatsen till ett pris av 4 399 yuan, vilket motsvarar drygt 600 euro till växelkursen.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found