LKBL, appen som berättar hur snygg du är och hur bra du är

Dagen var tvungen att komma. Dagen när vi utnyttjar maskinens artificiella intelligens för något mer än att göra beräkningar och vetenskapliga saker som inte leder någonstans. Den dag då en maskin - eller en app, i det här fallet - kan berätta om vi är snygga eller fula på ett statistiskt och "neutralt" sätt.

LKBL, skönhetsmätaren som berättar hur snygg du är från 1 till 10

LKBL är en app som landade på Android för ungefär ett par månader sedan, och målet är att beräkna vår skönhetsnivå baserat på nuvarande skönhetsstandarder. LKBL: s avancerade AI (sympatisk) mäter en persons skönhet med ett exempel på miljontals människor på olika sociala nätverk.

Det vill säga, det tar hänsyn till saker som belysning och alla möjliga faktorer innan vi ger oss en poäng, men jag försäkrar dig att det som verkligen betyder något är ansiktet du sätter när du tar bilden.

Förutom att göra en analys av vårt ansikte har vi ett par fler lägen: läget "helkropp" och "par" -läget.

Jag har testat och i början har jag fått en dålig poäng, men eftersom jag ler mer och mer och gör mer av ett galen ansikte, går poängen upp gradvis. Det är det enda som har fungerat för mig, fan.

Ladda ner QR-kod Laikable - The Beauty Meter Developer: LKBL Pris: Gratis

Låt oss se om ni har mer tur! Vad har varit din bästa poäng?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found