De 10 bästa apparna att träna hemma - The Happy Android

Efter julfesten uppstår det för oss alla att börja träna. Det är ett av de syften som vi gör för oss själva varje år, men som vi inte alltid uppfyller. Lata androider som jag ursäktar oss genom att säga att gymmet är för långt, eller att vädret är dåligt att gå ut och spela sport.

En bra idé att undvika detta är att bränna några kalorier direkt i vårt hem. Som de säger, "om berget inte går till Muhammad, kommer Muhammad att gå till berget." I dagens inlägg granskar vi de 10 bästa gratis Android-applikationerna för träna och bli fit hemifrån.

De 10 bästa applikationerna för att träna och gå ner i vikt utan att lämna hemmet

Apparna för att komma i form som finns i Android Play Store täcker alla typer av spektra. Idag hittar vi en bra handfull applikationer baserade på fettförbränningsmetoder och träningsrutiner hemma som har blivit riktigt populära.

7 minuters träning

En bra applikation för att gå ner i vikt hemifrån är 7 minuters metod. Förslaget med denna app är att göra dagliga träningspass med en maximal varaktighet på 7 minuter. Vi måste helt enkelt följa anvisningarna från en röst som dikterar vad vi måste göra hela tiden, inklusive förberedelser och vilotider.

Det är en träning baserad på HICT (högintensiv kretsträning), vilken hjälper till att stärka mag och gå ner i vikt. Personligen har jag provat det och jag kan försäkra er att det är ganska svårt i början, speciellt om vi inte har spelat sport på länge. I alla fall en starkt rekommenderad app. Det är kompatibelt med Google passar.

Hämta 7-minuters QR-kodutbildning Utvecklare: Simple Design Ltd. Pris: Gratis

Träningar hemma - Träning utan utrustning

Guildens mest nedladdade och högst rankade appar med mer än 50 miljoner installationer och 4,8 stjärnor. Liksom det 7-minuters träningspasset kräver det inte utrustning och alla övningar kan endast utföras med vår kroppsvikt.

Inkluderar uppvärmnings- och stretchrutiner, med övningar för mag, bröst, ben, armar, skinkor och hela kroppen. Allt detta med olika intensitetsnivåer. Dessutom ansvarar applikationen för att registrera framsteg och generera grafer för att hålla reda på vikten.

Ladda ner QR-kodsträning hemma - Träning utan utrustning Utvecklare: Leap Fitness Group Pris: Gratis

Kvinnlig kondition: träning för kvinnor

Android har också ett stort antal applikationer specialiserade på utbildning för kvinnor. Kvinnans fitnessapp har 7-minutersövningar för att rikta in sig på specifika områden som glutes, abs och ben.

Den har olika intensitetsnivåer, morgonsträckningsrutiner, matrådstips och diagram för att hålla reda på den vikt vi förlorar.

Ladda ner QR-kod Kvinna Fitness: Träning för kvinnor Utvecklare: Leap Fitness Group Pris: Gratis

JEFIT

Hittills har vi granskat appar som vi kan använda utan utrustning. Men om vi har vikter och maskiner hemma eller om vi kombinerar hemsessioner med besök på gymmet, så ska vi ta en titt på JEFIT.

Den här prisbelönta appen för personlig tränare erbjuder träningspass varje vecka, över 1 300 demonstrationer och videor med olika typer av program. 5x5, 531, tunga liftar, 3-4 dagars split, powerlifting, kettlebell, skivstång, hantel, maskin, kabel, band och mer.

Ladda ner QR-kod JEFIT Workout Tracker, Weight Lifting, Gym Log App Utvecklare: Jefit Inc. Pris: Gratis

Hemmaträning för män: Bodybuilding

Denna applikation utvecklad av Simple Design erbjuder aeroba rutiner för att tona och stärka musklerna. Den har 21 träningsnivåer för varje kroppsdel: bröst, armar, mag, ben, axlar och rygg. Det kräver inte utrustning.

För varje övning finns en instruktionsguide med animationer och video för att inte gå vilse. Det gör det också möjligt för oss att anpassa rutiner och hålla reda på framsteg och vikttrender, som de flesta appar av denna typ.

Ladda ner QR-kod Hemträning för män - Bodybuilding-utvecklare: Simple Design Ltd. Pris: Gratis

Övningar hemma

Denna andra Simple Design-applikation lägger musklerna åt sidan för att fokusera på användarna lite mer avslappnade, med avrättningar för både män och kvinnor. Ett bra verktyg för att gå ner i vikt och komma i form. Den har 10 arbetsrutiner:

  • Klassisk helkropp på 7 minuter
  • Ton abs på 5 minuter
  • Smala ben på 7 minuter
  • Sexiga armar på 7 minuter
  • Dra åt röven på 7 minuter
  • Övre delen av kroppen
  • Underkroppen
  • Hela kroppen
  • Stärka kroppen I
  • Stärka kroppen II

Det har också uppvärmnings- och stretchövningar.

Ladda ner QR-kodövningar hemma - Kost och personlig tränare Utvecklare: Simple Design Ltd. Pris: Gratis

21 dagars utmaning

De säger att det tar 21 dagar för en aktivitet att bli en vana. Med denna tro som en förutsättning erbjuder denna tillämpning av hemövningar för att gå ner i vikt upp till 50 övningar av alla slag med 3 svårighetsgrader (lätta, medelstora och tunga).

Målet är att utföra dessa övningar i 21 dagar, åtföljande kondition med rekommenderade dieter för att gå ner i vikt.

Ladda ner QR-kod 21 dagars utmaning - gå ner i vikt Utvecklare: Fit-appar Pris: Gratis

Förlora magefett på 30 dagar: platt mage

Denna gratis Android-applikation med ett sådant specifikt namn presenterar träningsplaner för ta bort magen och få en platt mage. Det erbjuder korta övningar för att eliminera magfett utan behov av utrustning, så att vi kan göra dem tyst hemifrån.

Applikationen föreslår rutiner på 10 minuter, med 3 svårighetsgrader och daglig övervakning av förbrända kalorier. Den har en häpnadsväckande 4,9 stjärnor på Google Play och över 10 miljoner nedladdningar.

Ladda ner QR-kod Förlora magefett hemma: Flat mageutvecklare: Leap Fitness Group Pris: Gratis

Fitnessutmaning: Träningsrutiner hemma

Skillnaden mellan Reto Fitness och resten som vi kommenterar är att den är inriktad att erbjuda personliga träningspass. Det låter dig ställa in dagliga utmaningar, skapa din egen träningstabell och en kalender för att övervaka framstegen.

Den har de typiska 7-minutersövningarna, buken, skinkorna och benen. Den innehåller ett stoppur med röst och videor med instruktioner.

Ladda ner QR-Code Home Training Routines Utvecklare: despDev Pris: Gratis

Smal NU 2019

Slim NOW är en kvinnlig fitnessapp med många viktminskningsrutiner. Den har flexibilitetsträning, stretching, dagliga yogarutiner och övningar i 7-minuters uppsättningar. Allt detta med en detaljerad måltidsplan för att komplettera den genomförda träningen och gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt under en period av 30 dagar.

Ladda ner QR-kod Slim NU 2019 - Övningar hemma Utvecklare: Viral Video Fans Pris: Gratis

Om du känner till någon annan app att träna hemma, tveka inte att dela den i kommentarområdet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found