Leagoo Kiicaa Mix i analys: en "all screen" mobil med dubbel kamera

Nu kan vi säga det, utan rädsla för att ha fel den här säsongen är det som tar smartphones utan ramar. De flesta tillverkare släpper sin egen "all-screen" -telefon, och det finns inget märke värt sitt salt som inte planerar att släppa en när som helst snart.

Detta nya mode slår väldigt hårt, särskilt i företag som rör sig i mellanklassen eller basområdet, eftersom det är en mycket attraktiv funktion, och det ger ett viktigt plus utan att behöva höja terminalens slutpris för mycket.

Analys av Leagoo Kiicaa Mix, Leagoos ramlösa smartphone

Vi såg det för några dagar sedan med Vkworld Mix Plus, en bastelefon med en design som liknar Xiaomi Mi Mix, och idag är det dags att ta en titt på utan ram från Leagoo, Den nya Kiicaa Mix. En överlägsen mellanklassterminal, även utrustad med en dubbel bakre kamera, 3 GB RAM och USB typ C för digital ljudutgång.

Design och display

Den starka sidan av Leagoo Kiicaa Mix utan tvekan. Den har en skärm som upptar 90% av frontpanelen, eliminera terminalens övre ram helt och flytta den främre kameran till vänster marginal på den nedre ramen. Det är en 5.5 ”skärm med upplösning Full HD (1920x1080p) tillverkad av SHARP, med 400ppi och 2,5D välvd, skyddad av ett resistent Corning Gorilla Glass 4.

En central fysisk knapp har också inkluderats på framsidan, som förutom att fungera som en knapp Hem, innehåller fingeravtrycksläsaren.

Kraft och prestanda

Om vi ​​gräver lite in i tarmarna i Kiicaa Mix Vi ser att vi står inför ett mellanklass med all lag. MTK6750T-processor Octa Core vid 1,5 GHz, 3 GB RAM, 32 GB av internt lagringsutrymme som kan utökas upp till 256 GB med kort och Android 7.0.

När det gäller prestanda och efter att ha testat effektiviteten hos MTK6750T i andra terminaler med liknande egenskaper kan vi säga att det verkar riktigt effektivt och ger ganska bra flyt. Liksom alla smartphones i mellanklass kommer vi inte att kunna flytta den tyngre grafiken i ett AAA-spel, men för allt annat (appar, navigering, WhatsApp etc.) kommer vi att ha mer än tillräckligt med resurser.

Kamera och batteri

En annan av godisarna i Leagoo Kiicaa Mix är dess dubbla bakre kamera. En dubbel bakre lins med en upplösning på 13,0 MP + 2,0 MP, F / 2.0-bländare och en pixelstorlek på 1,12um * 1,12um för att ta bilder med den välkända bokeh-effekten.

Den främre kameran för sin del är något bättre än vad vi vanligtvis hittar i den här typen av mellanklassterminaler en lins lika bra som den bakre (men utan bokeh-effekt), med 13,0 MP, F / 2,0 bländare och 1,12 tum * 1,12 tum pixelstorlek.

När det gäller autonomi har Kiicaa Mix ett icke-avtagbart 3000 mAh batteri, med snabb laddning via en USB-typ C-port.

Andra funktioner

Denna terminal har också Bluetooth 4.0, Dual SIM (nano USB) och stöder FDD-LTE, GSM, TDD-LTE och WCDMA (2G / 3G / 4G) nätverk. Den har mått på 14,17 x 7,58 x 0,79 cm och en vikt på 153gr.

Pris och tillgänglighet

Leagoo Kiicaa Mix är redan i förförsäljningsfasen och för närvarande - fram till 9 september - Det kan erhållas till ett pris av € 119,08 ($ 139,99 utbyte) i butiker som GearBest.

Om vi ​​letar efter en mobil med bra valuta för pengarna, attraktiv, med stor skärm och som också kan ta bilder med bokeh, är Leagoo Kiicaa Mix ett alternativ att överväga inom det billigare mellanområdet.

GearBest | Köp Leagoo Kiicaa Mix

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found