De bästa bakgrundsapparna för Android - The Happy Android

Bakgrundsbilderna eller bakgrundsbilder är det definierande karakteristiska elementet från vår mobiltelefon. Miljontals människor kan ha en Samsung Galaxy S7, men hur många har Galaxy S7 med en retroformad astronaut, med en vas med blommor på huvudet, som tapet? Det är vad jag menar!

Förutom andra anpassningselement som alternativa tangentbord, anpassade ikoner eller widgets, Bakgrundsbilderna erbjuder en unik stil som ger den speciella och differentierade touchen för vår telefon eller surfplatta. Idag granskar vi några av de mest populära tapeterna eller bakgrundsapparna Häftigt och arbetade som vi kan hitta i Android.

De bästa apparna för att ladda ner och hantera bakgrundsbilder på Android

Tyvärr är Android full av klon eller lite bearbetade applikationer, och det är något som märks särskilt inom tapetappar. Och det sorgligaste av allt är att många av dem till och med har miljontals nedladdningar i Play Store ...

Av den anledningen kommer jag inte att inkludera de mest nedladdade bakgrundsapparna eller de som har det största antalet bilder, men de som jag anser erbjuda av följande lista ursprungliga bakgrunder med kvalitet över genomsnittet.

Walli

Walli är utan tvekan min favorit tapetapp när jag förnyar hem- eller låsskärmen på min Android. Det erbjuder bilder som skapats av en grupp konstnärer, väl klassificerade och enkla att ladda ner och hantera.

Den har inte en särskilt stor katalog, men den kompenseras av den höga kvaliteten på var och en av bilderna som den erbjuder, dessutom helt gratis.

Ladda ner QR-kod Walli - HD Wallpapers & Screensavers Utvecklare: Shanga Price: Gratis

Google bakgrundsbilder

Googles bakgrundsbilder erbjudande en bra katalog när det gäller natur- och landskapsfotografering. Det erbjuder också bilder som tagits från Google Earth, samt möjligheten att ändra bakgrunden automatiskt dagligen.

Ladda ner QR-kod Bakgrundsbildare Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Muzei Live Wallpaper

Muzei är en live bakgrundsapp som erbjuder bakgrundsbilder som uppdateras hela dagen, vanligtvis med olika konstverk. Vi kan välja bland de bilder som redan finns eller skapa cykler med bilder från vår egen skörd. Särskilt lämplig för dem som ständigt vill ändra bakgrundsbilden på sin terminal.

Ladda ner QR-kod Muzei Live Wallpaper Utvecklare: Roman Nurik och Ian Lake Pris: Gratis

Vaporwave bakgrundsbilder

En intressant och generös samling av HD vaporwave stil tapeter. Vaporwave är en musikgenre som uppstod 2010 från att blanda indiedans med funk- och New Age-musik från 80-talet. På en visuell nivå kan vi säga att spel som Hotline Miami De är ett bra exempel på vad vi kan hitta i denna samling tapeter: retro-moderna bilder med ljusa färger och en 80-tals doft.

Ladda ner QR-kod Vaporwave Wallpapers 🌴 (Vaporwave Bakgrunder) Utvecklare: M.A.A For Apps 🌊 Pris: Gratis

Wallzy

Den fria versionen av Wallzy presenterar en stor samling premiumbilder som vi inte hittar någon annanstans, med ett stort antal kategorier: minimal, amoled, superhjältar, Google, typografi, mönster, materialdesign och människor. Också erbjuder möjligheten att retuschera bilder genom att lägga till text och filter.

Ladda ner QR-kod Wallzy Free - Personal UHD Wallpapers Utvecklare: phpmalik Pris: Gratis

Wallrox

Wallrox är en bakgrundsapp med molntjänst. Den erbjuder 2K-bilder med QHD- och UHD-kvalitet. Mer än 700 tapeter av hög kvalitet som vi kan klippa, justera och hantera enkelt och snabbt. Ansökan är gratis och sanningen är att den går smidigt.

Ladda ner QR-kod Wallrox Wallpapers 🔥 Utvecklare: Double A Studio Pris: Gratis

Naturligtvis är detta bara en subjektiv och helt personlig lista, så om du känner till någon annan tapetapp som är värt det, tveka inte att dela den i kommentarområdet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.