Haier XShuai T370: ett intressant Alexa-kompatibelt robotvakuum

Rengöringsrobotar har varit med oss ​​länge, men det var inte förrän för några år sedan att de började utvecklas på ett mer kraftfullt sätt med fokus på att förbättra sina komponenter, och särskilt på "sidan"smart”Av denna typ av enhet.

Kineserna vet mycket om detta, och ett bra exempel på detta är den stora marknad de skapat i förhållande till robotdammsugare eller intelligenta rengöringsrobotar. Många modeller, många tillverkare och hård konkurrens resulterar i robotar lika effektiva och detaljerade som iLIFE, Xiaomi Mi-robotar eller de nya Haier XShuai T370, som vi kommer att diskutera i dagens översyn.

Haier XShuai T370 Smart Cleaning Robot Review

De Haier XShuai T370 är en robotdammsugare som just har kommit på marknaden och som försöker utmärka sig tack vare ett av de mest robusta navigationssystemen hittills och större integration i hemautomation.

Epson Gyroscope Navigation

XShuai T370-roboten använder den berömda epson gyroskop att navigera och plotta rengöringsvägar på ett intelligent sätt. På detta sätt beräknar roboten dimensionerna på rummet och föremål och möbler för att inte lämna ett enda gap orenat.

Den har en sugkraft på 1500pa och har fyra typer av förinställda rengöringsvägar: läge hörn, fixpunkt, S-formad och rengöringsläge automatisk.

Högeffektivt luftfilter (HEPA)

Enheten har ett HEPA-filter, som normalt används i luftrenare, och tjänar till att samla de minsta resterna av damm och smuts.

Utöver detta, och som i de flesta robotdammsugare, har det 2 cirkulära sidoborstar, som ansvarar för att samla upp skräpet och skicka det till den centrala cylindriska borsten för att sugas.

Kompatibilitet med Amazons Alexa-assistent

En av styrkorna hos roboten Haier XShuai T370 är dess stora anslutningsmöjligheter och dess integration i hemautomation. För det första är det helt kompatibel med Amazons Alexa-personliga assistent. Det betyder att vi kan styra T370 helt enkelt med röst. Att en kruka med salt har spillts på dig (med otur det ger)? Ge order och roboten tar hand om att rengöra den på nolltid. Häftigt, eller hur?

Haiers enhet har också fjärrkontroll via WiFi. På detta sätt kan vi också styra den via smarttelefonen, antingen från nästa rum eller från jobbet, km bort. Vi behöver bara en internetanslutning.

Tekniska detaljer och andra funktioner

Andra relevanta specifikationer för robotdammsugaren Haier XShuai T370:

 • Tillverkad av ABS-material.
 • 2600mAh batteri.
 • 120 minuters autonomi.
 • Tankkapacitet: 300 ml.
 • 60 dB brus.
 • Klättra lutningar upp till 15 °.
 • Maximal rengöringsyta mellan 120 och 150 m².
 • Anti-kollisionssystem.
 • Fallskyddssensor.
 • Stöder 10 språk (app).
 • Gummihjul för att undvika skador på sömnen.

Pris och tillgänglighet

Den intelligenta robotdammsugaren XShuai T370 de Haier har just presenterats, och Det är redan i fasen före försäljning till ett pris av $ 169,99 (cirka 145 euro vid bytet) på GearBest, mellan 24 och 30 juli, om vi använder följande rabattkupong:

Kupongskod: T370EU

Från och med den 31 juli blir ditt förförsäljningspris 239,99 USD (cirka 208 euro vid bytet), även om vi också kan använda samma kupong - mellan 1 och 30 augusti - för att få en betydande rabatt och ta den hem för 179,99 dollar.

Du kan se mer information om kampanjen tillägnad Haier XShuai T370 i följande länk.

GearBest | Köp Haier XShuai T370

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found